Πάγωσαν όλοι: Η στιγμή που ο Αντετοκούνμπο σωριάστηκε στο έδαφος και σφάδαζε με πόνο στη μέση (vid)

Πάγωσαν όλοι: Η στιγμή που ο Αντετοκούνμπο σωριάστηκε στο έδαφος και σφάδαζε με πόνο στη μέση (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:50 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 07.02.2024

Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου στην ήττα των Μπακς στο Φοίνιξ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ένοιωσε έναν έντονο πόνο στη μέση. Έδειχνε να υποφέρει, σωριάστηκε στο παρκέ, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε το ίδιο δυνατός και αποτελεσματικός.

Η ψυχή των Μιλγουόκι Μπακς πήγε στην... κούλουρη, αλλά τελικά επέστρεψε πίσω στη θέση της. Αρχικά, όταν είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πέφτει στο έδαφος με έντονες εκφράσεις πόνου στο πρόσωπό του η ανησυχία ήταν μεγάλη. Και έγινε... τεράστια μιας και ο Greek Freak έμεινε αρκετή ώρα ξαπλωμένος στο παρκέ κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου και με το παιχνίδι στο όριο. 

Τελικά όμως, σηκώθηκε, ο πόνος του ήταν στιγμιαίος και φυσικά όλοι στο Μιλγουόκι εύχονται να μην έχει προκύψει κάποιος ύπουλος τραυματισμός. Πάντως, ο σούπερ σταρ με το που επανήλθε στο παιχνίδι δεν έδειξε πως έχει κάποιο πρόβλημα. Ήταν το ίδιο ορμητικός και ακόμα περισσότερο μαχητικός! 

Άναψαν τα αίματα στη Γιούτα: Ο Σέξτον χτύπησε τον Γιάννη και ακολούθησε... σύρραξη (vid)
NBA

11:20 - 05.02.2024

Άναψαν τα αίματα στη Γιούτα: Ο Σέξτον χτύπησε τον Γιάννη και ακολούθησε... σύρραξη (vid)

Κόλιν Σέξτον και Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνίστησαν σε ένα περίεργο περιστατικό, με τον Young Bull των Γιούτα Τζαζ να χτυπάει τον Greek Freak και να ακολουθεί σύρραξη με τον Μαλίκ Μπίσλι.

Βέβαια, οι Μπακς έχασαν στο Φοίνιξ από τους Σανς, αλλά δεν ήταν οι επιδόσεις του Αντετοκούνμπο το πρόβλημα (34 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Ήταν κυρίως οι απουσίες της ομάδας (ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν αγωνίστηκε και ο Κρις Μίντλετον εγκατέλειψε στο ξεκίνημα του αγώνα) σε συνδυασμό με την υπέροχη παρουσία του Κέβιν Ντουράντ, αλλά και αυτή του Ντέβιν Μπούκερ.