Οι Μπακς απέκτησαν τα δικαιώματα του Αγραβάνη

Δημήτρης Αγραβάνης

Οι Μπακς απέκτησαν τα δικαιώματα του Αγραβάνη

Γιάννης Λιβανός 09:12 - 09.02.2024

Έπειτα από τη συμφωνία ανάμεσα σε Μπακς και Κινγκς, τα δικαιωματα του Δημήτρη Αγραβάνη ανήκουν πλέον στα «ελάφια».

Τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη στους Μπακς ! Η ομάδα του Μιλγουόκι λίγο μετά την ανακοίνωση της ανταλλαγής του Ρόμπιν Λόπες στους Σακραμέντο Κινγκς, έκανε γνωστό ότι τα δικαιώματα του Έλληνα φόργουορντ ανήκουν από εδώ και πέρα σε αυτούς.

Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής έγινε πριν λίγο καιρό παίκτης της AEK Betsson BC, ωστόσο από δω και στο εξής τα δικαιώματα του θα ανήκουν στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Μπακς. Μάλιστα τα «ελάφια» έκαναν και σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αγραβάνης στο draft του 2015 επιλέχθηκε στο Νο59 από τους Αταλάντα Χοκς, ενώ στη συνέχεια το 2017 τα δικαιώματα του πέρασαν στους Καβαλίερς και έναν χρόνο αργότερα  στους Κινγκς. 

Τα ξημερώματα ωστόσο της Παρασκευής (09/02) έγινε γνωστό πως τα δικαιώματα του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πέρασαν στην κατοχή των Μπακς.

Κάπως έτσι αν ο παίκτης της AEK αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κάνει το υπερπόντιο ταξίδι για την Αμερική, ώστε να παίξει στον μαγικό και χρυσοφόρο κόσμο του NBA, θα έχει τη δυνατότητα να το πράξει μόνο με τη φανέλα των Μπακς, εκτός αν βέβαια τα «ελάφια» δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Μένει να φανεί αν ο Αγραβάνης συναντήσει στο μέλλον τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και αν θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο ίδιο παρκέ μαζί τους!