«Οι Κινγκς προσπαθούν να πάρουν τον Κούζμα στο Σακραμέντο»

Κάιλ Κούζμα

i

Photo by Patrick Smith/Getty Images

«Οι Κινγκς προσπαθούν να πάρουν τον Κούζμα στο Σακραμέντο»

Νίκος Καλαμπάκας 19:50 - 08.02.2024

Δημοσίευμα του NBC Sports αναφέρει ότι οι Κινγκς κινούνται για τον Κάιλ Κούζμα και μαζί με τους Μάβερικς ήταν οι ομάδες που προσέγγισαν τους Ουίζαρντς προκειμένου να κάνουν δικό τους τον φόργουορντ της Ουάσιγκτον.

Η προθεσμία για τις ανταλλαγές του ΝΒΑ εκπνέει σε λίγες ώρες και σύμφωνα με το NBC Sports οι Κινγκς προσπαθούν να πάρουν στο Σακραμέντο τον Κάιλ Κούζμα.

Στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στη δυτική περιφέρεια, οι «βασιλιάδες» επιδιώκουν να κάνουν δικό τους τον αστέρα των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρκ Στέιν.

Κίνηση-ματ με Μπάντι Χιλντ οι Σίξερς - Έστειλαν τον Κορκμάζ στους Πέισερς
NBA

17:37 - 08.02.2024

Κίνηση-ματ με Μπάντι Χιλντ οι Σίξερς - Έστειλαν τον Κορκμάζ στους Πέισερς

Οι Φιλαδέλφιεα 76ερς δυναμώνουν σημαντικά στην περιφέρεια, καθώς κάνουν δικό τους τον Μπάντι Χιλντ, μέσω ανταλλαγής, στέλνοντας στους Ιντιάνα Πέισερς τους Φουρκάν Κορκμάζ, Μάρκους Μόρις και τρία ντραφτ πικ δευτέρου γύρου.

Σε αυτή τους την προσπάθεια έχουν αντίπαλο τους Ντάλας Μάβερικς που επίσης επιθυμούν να αποσπάσουν την υπογραφή του φόργουορντ των Ουίζαρντς, πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε παρόμοια φάση και για αμφότερες μια πιθανή προσθήκη του Κούζμα θα ήταν τεράστια αναβάθμιση. Ο παίκτης έχει τετραετές συμβόλαιο 90 εκατομμυρίων δολαρίων με την ομάδα της Ουάσιγκτον και βρίσκεται μόλις στον πρώτο του χρόνο εκεί.

Μαζί με τον Τζόρνταν Πουλ είναι το κορυφαίο δίδυμο των Ουίζαρντς, όμως η ομάδα τους φέτος δεν βαδίζει σε καλό δρόμο αφού έχει το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ στη λίγκα (9-41) και βρίσκεται πάνω μόνο από τους Πίστονς που είναι στο 7-43.

Στην έβδομη σεζόν του στο ΝΒΑ, ο Kuzma έχει μέσο όρο 21,9 πόντους με 45,5% στα σουτ δύο πόντων και 33,1% από το τρίποντο, με 6,4 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

Σύμφωνα με τον Στέιν οι Κινγκς είχαν πολλές επαφές με τους Ουίζαρντς για τη μετακίνηση του Κούζμα τις τελευταίες μέρες, ήταν επιθετικοί στις συζητήσεις τους δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν τον παίκτη.