Κίνηση-ματ με Μπάντι Χιλντ οι Σίξερς - Έστειλαν τον Κορκμάζ στους Πέισερς

Μπάντι Χιλντ

Κίνηση-ματ με Μπάντι Χιλντ οι Σίξερς - Έστειλαν τον Κορκμάζ στους Πέισερς

Χρήστος Τσάλτας 17:37 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 08.02.2024

Οι Φιλαδέλφιεα 76ερς δυναμώνουν σημαντικά στην περιφέρεια, καθώς κάνουν δικό τους τον Μπάντι Χιλντ, μέσω ανταλλαγής, στέλνοντας στους Ιντιάνα Πέισερς τους Φουρκάν Κορκμάζ, Μάρκους Μόρις και τρία ντραφτ πικ δευτέρου γύρου.

Ο Μπάντι Χιλντ αλλάζει... γειτονιά, αλλά όχι Περιφέρεια. Αυτό γιατί οι Ιντιάνα Πέισερς έφτασαν σε συμφωνία με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, στέλνοντας τον σουτέρ από τις Μπαχάμες στην ομάδα του Νικ Νερς.

Μετά και την μετακίνηση του Πασκάλ Σιάκαμ στην Ιντιάνα, για χάρη των Πέισερς, ο ρόλος στο επιθετικό κομμάτι του άλλοτε γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς περιοριζόταν. Κάτι που έβλεπε και ο ίδιος και για το λόγο αυτό συναίνεσαι στην ανταλλαγή. Το όνομά του άλλωστε βρισκόταν στην trade list εδώ και αρκετές εβδομάδες και έτσι ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε τρίτη διαφορετική ομάδα την τελευταία τριετία. Είχε προηγηθεί άλλωστε η ανταλλαγή του Ντομάντας Σαμπόνις με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, στην οποία ο Buddy Buckets ήταν μέρος.

Ο Χιλντ πλέον μετακομίζει στην Φιλαδέλφεια, για χάρη των Σίξερς, οι οποίοι για να τον κάνουν δικό τους έδωσαν στην ομάδα του Ρικ Καρλάιλ τον Φουρκάν Κορκμάζ, τον Μάρκους Μόρις, καθώς και τρία ντραφ πικ δεύτερου γύρου.

Οι Σίξερς άλλωστε ήθελαν να αποδεσμευτούν από τα συμβόλαια των Κορκμάζ, Μόρις, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στο πλάνο του Νερς, την ίδια ώρα που στην Πενσιλβάνια αναζητούσαν έναν παίκτη που θα «ανοίγει» τις αντίπαλες άμυνες με το περιφερειακό του σουτ. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Χιλντ, που αναμένεται να πλαισιώσει τους Εμπίντ, Μάξεϊ, Ούμπρε και Χάρις, σε μια πεντάδα που μοιάζει ικανή να κάνει σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν.

Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης