Ξανά μπελάδες για την ΑΕΚ: Η FIBA της επέβαλε πέντε νέα ban

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

i

©InTime

Ξανά μπελάδες για την ΑΕΚ: Η FIBA της επέβαλε πέντε νέα ban

Παναγιώτης Κατσαφάδος 19:24 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 08.02.2024

Όπως ενημέρωσε η FIBA, η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει πλέον 5 νέα ban να διαχειριστεί μετά τα 18 που είχε καταφέρει να σβήσει η Ένωση.

Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, γεγονός που αποδεικνύεται και από το 0-3 στη φάση των «16» του Basketball Champions League, με την Ένωση να έχει θέματα και με την FIBA.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν νέα προβλήματα με τα ban καθώς όπως αναφέρεται στη σχετική σελίδα της FIBA, στην ΑΕΚ επιβλήθηκαν 5 νέα ban, τα οποία αφορούν παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες σε αθλητές ή προπονητές. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ενεργή ελληνική ομάδα με ban παρότι είχε σβήσει τα 18 ban που της είχαν επιβληθεί πριν ξεκινήσουν οι  υποχρεώσεις της για την σεζόν 2023-2024.

«Τα κομμάτια της ιστορίας μας»: Το εκπληκτικό βίντεο της ΑΕΚ με Γκέκο, Ζήση, Κακιούζη, Σάκοτα, Μαυροειδή για τις μεγάλες στιγμές της (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:10 - 07.02.2024

«Τα κομμάτια της ιστορίας μας»: Το εκπληκτικό βίντεο της ΑΕΚ με Γκέκο, Ζήση, Κακιούζη, Σάκοτα, Μαυροειδή για τις μεγάλες στιγμές της (vid)

Η ΑΕΚ γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου και η ΚΑΕ με βίντεο διάρκειας 8 λεπτών αποτύπωσε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της, ενώνοντας «τα κομμάτια της ιστορίας» της.

Μετά την ήττα της Τρίτης (6/2) από την Μούρθια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, η Ένωση έκανε πολύ δύσκολη τη θέση της καθώς έχει λίγες πλέον πιθανότητες να συνεχίσει στο BCL, με την διοίκηση της Ένωσης να απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας και να ζητά την στήριξή του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }