Τρομερή επίθεση Νοτσιόνι σε Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ: «Αυτοί έφαγαν τον Γκρίφιν - Ο Γιάννης δούλευε μέχρι τώρα την άψογη φιγούρα του»

Ο Αντρές Νοτσιόνι

i

© Photo by Sonia Canada/Getty Images

Τρομερή επίθεση Νοτσιόνι σε Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ: «Αυτοί έφαγαν τον Γκρίφιν - Ο Γιάννης δούλευε μέχρι τώρα την άψογη φιγούρα του»

Γιάννης Πάλλας 19:43 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 09.02.2024

Ο Αντρές Νοτσιόνι επιτέθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ για την απομάκρυνση του Έιντριαν Γκρίφιν από τους Μιλγουόκι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς αναζητούν τον βηματισμό τους, καθώς το τελευταίο διάστημα μετρούν 5 ήττες σε 6 αγώνες και η απομάκρυνση του Έιντριαν Γκρίφιν, που έφερε στη θέση του τον πολύπειρο Ντοκ Ρίβερς δεν άλλαξε τα πράγματα.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα «ελάφια» οδήγησε σε μια πολύ σκληρή κριτική στα social media που άσκησε ο Αντρές Νοτσιόνι, ένας παίκτης σύμβολο της Αργεντινής.

Ο Νοτσιόνι επί της ουσίας... έδειξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, ως τους υπεύθυνους της απόλυσης του Έιντριαν Γκρίφιν, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στους Σικάγο Μπουλς.

Η ΑΕΚ έδωσε μια μικρή γεύση από την επετειακή φανέλα της
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:59 - 09.02.2024

Η ΑΕΚ έδωσε μια μικρή γεύση από την επετειακή φανέλα της

Τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου συμπληρώνονται και η ΚΑΕ ΑΕΚ γιορτάζει μαζί με όλο τον οργανισμό, παρουσιάζονται εν μικρό δείγμα της επετειακές εμφάνισης της ομάδας που θα κάνει σύντομα την εμφάνιση της.

«Όσο περνά ο καιρός, όλα τα λούτρινα ζωάκια χάνουν τα μαλλιά τους. Ο Αντετοκούνμπο πάντα δούλευε πάνω στην άψογη φιγούρα του και στη συζήτηση ότι δεν υπάρχει κάτι όπως αποτυχία κ.λπ. Ωστόσο, για μένα, ο Γκρίφιν "σκοτώθηκε" από αυτόν, μαζί με τον Λίλαρντ. Γνώρισα τον Γκρίφιν στο Σικάγο. Ήταν μέντορας και τον θυμάμαι ως σπουδαίο τύπο. Ίσως ήταν πρωτάρης, είναι δυνατόν, αλλά τον "έφαγαν". Και τώρα το Μιλγουόκι είναι ακόμη χειρότερο από πριν. Ποιος είναι υπεύθυνος;», έγραψε ο Αντρές Νοτσιόνι στο twitter.