O Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό του στα αποδυτήρια: «Παιδιά, σας το είχα πει...» (vid)

O Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό του στα αποδυτήρια: «Παιδιά, σας το είχα πει...» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:46 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 09.02.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε τους παίκτες του στην ομιλία του μετά το μεγάλο «διπλό» απέναντι στη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στη Βαλένθια, ανέβηκε στο 15-11 και πλέον κοιτάζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια της Euroleague

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια, με μοναδική ήττα αυτή από την Ρεάλ, και πλέον είναι μια νίκη μακριά από την τετράδα, αλλά με ζόρικο πρόγραμμα στη συνέχεια. 

Πάντως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα κόουτς να αποθεώνει τους παίκτες του στο πλαίσιο της ομιλίας του στα αποδυτήρια. 

«Μετά το παιχνίδι με τη Μπάγερν σας είπα πως ήταν το σημείο καμπής της σεζόν. Τώρα δείξαμε την προοπτική μας και πως το ταβάνι μας είναι υψηλό. Όλοι συνεισφέραν στη νίκη, ακόμα και από τον πάγκο. Πάμε για το επόμενο», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το τέλος του αγώνα, απευθυνόμενος στους παίκτες του. 

Νίκη που τον κάνει να κοιτά τετράδα, σε βραδιά με πολλά κέρδη

Νίκη που τον κάνει να κοιτά τετράδα, σε βραδιά με πολλά κέρδη

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και την διαφορά στη Βαλένθια, με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία και το βασικότερο, κοιτάζουν προς τα πάνω! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση και η ομιλία του Μπαρτζώκα: 

Η παρακάμερα του Βαλένθια - Ολυμπιακός (08/02/24)