Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της regular season της Euroleague
i

Photo by Juan Navarro/Euroleague Basketball via Getty Images

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της regular season της Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 00:30 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 09.02.2024

Δείτε τους αγώνες που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague με στόχο να πάρει την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στη Βαλένθια και πήρε το 15ο του θετικό αποτέλεσμα στη φετινή Euroleague. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα βρίσκονται πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας και στις εναπομείναντες αγωνιστικές αν και δεν έχουν εύκολο πρόγραμμα, μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες στη Βαλένθια έπαιξαν ομαδικά και οι παίκτες του Μπαρτζώκα οδήγησαν την ομάδα του Πειραιά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πλέον, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν εννιά αγώνες - τελικούς προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και να διεκδικήσουν μια θέση στα play offs της διοργάνωσης.

H αρχή γίνεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Λιθουανία κόντρα στη Ζάλγκιρις, ενώ έπειτα οι Πειραιώτες δίνουν δύο κομβικούς αγώνες στο ΣΕΦ: Αρχικά με τη Βίρτους, ενώ έπειτα υποδέχονται τον Παναθηναϊκό. Αμφότεροι οι αντίπαλοί του αυτή τη στιγμή βρίσκονται ψηλότερα από τον ίδιο στην κατάταξη, οπότε σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός επικρατήσει σε αυτά τα ματς οι νίκες ίσως αποδειχθούν «χρυσάφι».

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Εφές, ενώ έπειτα υποδέχεται στο Φάληρο τη Βιλερμπάν. Μετά τους Γάλλους έρχονται δύο συνεχόμενα παιχνίδι στο Βελιγράδι κόντρα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι την τελευταία αγωνιστική:

🔴Βαλένθια - Ολυμπιακός 65-78: 8η σερί νίκη στη Fonteta και πιο κοντά στην 6άδα! - Euroleague Show