Επιβεβαίωση Sportal: Το Μαρούσι ανακοίνωσε Παπαχατζή και Μπάρλο στο πλευρό του Βετούλα

Επιβεβαίωση Sportal: Το Μαρούσι ανακοίνωσε Παπαχατζή και Μπάρλο στο πλευρό του Βετούλα

Γιάννης Πάλλας 18:11 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 09.02.2024

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θανάση Παπαχατζή και του Νίκου Μπάρλου, στο προπονητικό επιτελείο του Νίκου Βετούλα

Το Μαρούσι ολοκλήρωσε τις αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιμνιάτη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sportal με την επισημοποίηση της συμφωνίας με τους Θανάση Παπαχατζή και Νίκο Μπάρλο.

Οι δυο τους θα πλαισιώσουν τον προπονητή Νίκο Βετούλα στον πάγκο της ομάδας των «βορείων προαστίων», που θα προσπαθήσει να κάνει μια επανεκκίνηση, μετά την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο.

Αρχικά, η ΚΑΕ Αμαρουσίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θανάση Παπαχατζή, για τον οποίο ανέφερε:

«Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Παπαχατζή. Ο 54χρονος Μαρουσιώτης τεχνικός, επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την διαδρομή του στο Μπάσκετ, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής και εντάσσεται στο επιτελείο του Νίκου Βετούλα».

Και στη συνέχεια ανακοίνωσε και τον Νίκο Μπάρλο, ο οποίος μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

«Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Μπάρλο. Ο 45χρονος τεχνικός, εντάσσεται στο επιτελείο του Νίκου Βετούλα» ανέφερε η ανακοίνωση του Αμαρουσίου.