«Καμπάνα» σε Ολυμπιακό και Χριστόπουλο από τον αθλητικό δικαστή!

ΕΣΑΚΕ

i

©Intime

«Καμπάνα» σε Ολυμπιακό και Χριστόπουλο από τον αθλητικό δικαστή!

Γιάννης Πάλλας 16:52 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 09.02.2024

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Ολυμπιακό και για τον Γιάννη Χριστόπουλο

Χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ επέβαλλε στον Ολυμπιακό ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Επίσης πρόστιμο επιβλήθηκε και στον προπονητή του Απόλλωνα Γιάννη Χριστόπουλο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται:

1) Στον Ιωάννη Χριστόπουλο προπονητή της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 1926 ΚΑΕ), η πειθαρχική ποινή της έγγραφης αυστηρής επίπληξης με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους εξακοσίων (600,00) ευρώ για υβριστική του συμπεριφορά, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη την 3-2-2024 και

2) Στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 1926 ΚΑΕ) η πειθαρχική ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για πειθαρχικό παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερη βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά δυσφήμιση για το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα.

Η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού και οι σκέψεις για αλλαγή στο ρόστερ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:07 - 09.02.2024

Η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού και οι σκέψεις για αλλαγή στο ρόστερ

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ άπαντες προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έρχονται, με τις αναμετρήσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι προ των πυλών και τον Ηλία Ζούρο να προετοιμάζει την ομάδα του σε εντατικούς ρυθμούς.

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 4-2-2024».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }