Η τεχνητή νοημοσύνη μετέτρεψε μια εντυπωσιακή φάση του ΝΒΑ σε «μάχη» Ελλήνων Θεών (vid)

Η τεχνητή νοημοσύνη μετέτρεψε μια εντυπωσιακή φάση του ΝΒΑ σε «μάχη» Ελλήνων Θεών (vid)

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 13:22 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Μια άκρως εντυπωσιακή φάση απεικονίστηκε, μέσω τεχνητής νοημοσύνης, η οποία μετέτρεψε μια από τις πιο iconic στιγμές στο ΝΒΑ σε μια... μονομαχία Ελλήνων Θεών.

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, κάνει θαύματα και το δείχνει σε κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για κάποια καλλιτεχνική στιγμή, είτε για τον αθλητισμό, που αποτελεί πολύ μεγάλο μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Αυτή τη φορά η τεχνητή νοημοσύνη φρόντισε να δείξει μια διαφορετική πτυχή, σε σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό γιατί παρουσίασε μια φάση άκρως εντυπωσιακή, φτάνοντας το επίπεδο ως τον... Όλυμπο.

Διότι μια iconic στιγμή σε αγώνα ΝΒΑ την μετέτρεψε σε «μονομαχία» Ελλήνων Θεών, με το χρυσό να κυριαρχεί στο βίντεο. Από τα παπούτσια και τις στολές των αθλητών, ως τις μπασκέτες και το διχτάκι, το χρυσό κυριαρχούσε και μονοπωλούσε στο βίντεο, με το αποτέλεσμα να αφήνει με ανοιχτό το στόμα.

Δείτε την εντυπωσιακή απεικόνιση της φάσης μέσω AI

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που βίντεο παρουσιάζονται με την μορφή A1, αλλάζοντας τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τον τρόπο που παρουσιάζονται πολλά πράγματα στη σύγχρονη καθημερινότητα. Κάτι που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακά τα όσα βλέπουμε, με το παραπάνω απόσπασμα να είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε και όλη τη δράση της Παρασκευής

Tags: