Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την ώρα του τελικού στο Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών

Παναθηναϊκός - Εσπερίδες

i

©Intime

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την ώρα του τελικού στο Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών

Νίκος Καλαμπάκας 16:25 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 07.02.2024

Παναθηναϊκός κι Εσπερίδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος την Κυριακή 18/2 στις 13.30 στα «Δύο Αοράκια». Λίγες ώρες αργότερα το ίδιο γήπεδο θα φιλοξενήσει και τον τελικό των Ανδρών.

Για πρώτη φορά φέτος ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ θα γίνει στην ίδια έδρα με αυτόν των ανδρών.

Η Κρήτη θα είναι και φέτος η πόλη που θα διεξαχθεί το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών στο μπάσκετ. Μάλιστα. για πρώτη φορά στα «Δύο Αοράκια» την ημέρα του τελικού των Ανδρών θα διεξαχθεί και ο γυναικείος τελικών.

Παναθηναϊκός και Εσπερίδες Καλλιθέας είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδος και η ΕΟΚ ανακοίνωσε την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

H νέα μεγάλη συνεργασία της EuroLeague για την πρόοδο των Fantasy Sports
EUROLEAGUE

14:09 - 07.02.2024

H νέα μεγάλη συνεργασία της EuroLeague για την πρόοδο των Fantasy Sports

Η EuroLeague ανανέωσε την συνεργασία της μέχρι το 2027 με την πλατφόρμα Fantaking, έχοντας ως στόχο την περεταίρω ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρει στους φιλάθλους μέσω του Fantasy Challenge στις διοργανώσεις της.

Όπως αποφασίστηκε λοιπόν αυτός θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 18/2 στην Αλικαρνασσό και συγκεκριμένα στα «Δύο Αοράκια». Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 13.30, ενώ την ίδια ημέρα στις 19.00 θα γίνει και ο τελικός των Ανδρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος τελικός είναι ήδη sold out, ενώ όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για τον αγώνα των γυναικών υπάρχουν ακόμα εισιτήρια προς πώληση.