Και ο Μπάρλος στο Μαρούσι
i

©InTime

Και ο Μπάρλος στο Μαρούσι

Γιάννης Πάλλας 21:11 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 08.02.2024

Ο Νίκος Μπάρλος προστέθηκε στο επιτελείο του Αμαρουσίου

Μια ακόμη προσθήκη θα περιλαμβάνει το προπονητικό επιτελείο του Αμαρουσίου, καθώς συμφώνησε και ο Νίκος Μπάρλος

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής, που ήταν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού συμφώνησε με την ομάδα των «βορείων προαστίων» και θα πλαισιώσει το Νίκο Βετούλα στο τεχνικό τιμ.

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα νέο προπονητικό επιτελείο στο Μαρούσι, καθώς ο Νίκος Βετούλας θα έχει δίπλα του τον Θανάση Παπαχατζή και το Νίκο Μπάρλο.

Άμεσα πιάνουν δουλειά τα δυο νέα πρόσωπα του τεχνικού τιμ, προκειμένου να συμβάλλουν κι εκείνοι στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τα παιχνίδια που ακολουθούν με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }