Το Μαρούσι συζητάει με τον Παπαχατζή!
i

©InTime

Το Μαρούσι συζητάει με τον Παπαχατζή!

Γιάννης Πάλλας 17:22 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 08.02.2024

Ο Θανάσης Παπαχατζής φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος για να συμπληρώσει το προπονητικό επιτελείο του Αμαρουσίου

Ο Θανάσης Παπαχατζής είναι ο προπονητής που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να πλαισιώσει το προπονητικό επιτελείο του Αμαρουσίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.

Ο έμπειρος προπονητής θεωρείται μια πολύ καλή και δοκιμασμένη λύση με μεγάλη εμπειρία, η οποία θα συμπληρώσει τον Νίκο Βετούλα, που ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας των «βορείων προαστίων».

Από τη στιγμή που το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) ο Άγγελος Τσίκληρας ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Σύλλογο, έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του.

Ο Θανάσης Παπαχατζής είναι σε συζητήσεις, προκειμένου να συμφωνήσει άμεσα και να πιάσει δουλειά, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στο Μαρούσι, ειδικά μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα από το Λαύριο και εκ όψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί μετά τη διακοπή με τον Απόλλωνα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }