Ο Τσίκληρας αποχώρησε από το Μαρούσι!

Ο Άγγελος Τσίκληρας

i

Ο Άγγελος Τσίκληρας / © Intime

Ο Τσίκληρας αποχώρησε από το Μαρούσι!

Γιάννης Πάλλας 17:05 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 08.02.2024

Ο Άγγελος Τσίκληρας αποτελεί παρελθόν από το Μαρούσι, μετά την φυγή του Γιώργου Λιμνιάτη

Παρελθόν αποτελεί από την Πέμπτη (8/2) και ο Άγγελος Τσίκληρας για το Μαρούσι! Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιμνιάτη, ο άμεσος συνεργάτης του έκανε την προπόνηση της Τετάρτης (7/2) στο κλειστό του Αγίου Θωμά και μετά ανακοίνωσε στους διοικούντες ότι θέλει να αποχωρήσει. Του ζητήθηκε να μείνει, αλλά εκείνος δεν άλλαξε την απόφαση του.

Αυτό σημαίνει πως ο Νίκος Βετούλας θα κληθεί σύντομα να αναζητήσει έναν άμεσο συνεργάτη, γεγονός για το οποίο θα εκκινήσουν σύντομα οι διαδικασίες.

Η διοίκηση της ομάδας των «βορείων προαστίων» ευχαρίστησε τον Άγγελο Τσίκληρα για την προσφορά του και πλέον είναι σε συζητήσεις για έναν προπονητή που θα πλαισιώσει τον Νίκο Βετούλα στον πάγκο του Αμαρουσίου.

Γιασικεβίτσιους ενόψει Παναθηναϊκού: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας και να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
EUROLEAGUE

16:54 - 08.02.2024

Γιασικεβίτσιους ενόψει Παναθηναϊκού: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας και να σταματήσουμε τον Λεσόρ»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚ την Παρασκευή την Φενέρμπαχτσε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εστίασε στην άμυνα του Παναθηναϊκού που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του και τα προβλήματα που θα μπορούν να δημιουργήσουν στην ομάδα του οι γκαρντ των «πρασίνων» και ο Ματίας Λεσόρ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«K.A.E. Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την αποχώρηση του Άγγελου Τσίκληρα από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ως εκ τούτου αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην ζωή και την καριέρα του».