Γιασικεβίτσιους ενόψει Παναθηναϊκού: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας και να σταματήσουμε τον Λεσόρ»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Γιασικεβίτσιους ενόψει Παναθηναϊκού: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας και να σταματήσουμε τον Λεσόρ»

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 16:54 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚ την Παρασκευή την Φενέρμπαχτσε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εστίασε στην άμυνα του Παναθηναϊκού που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του και τα προβλήματα που θα μπορούν να δημιουργήσουν στην ομάδα του οι γκαρντ των «πρασίνων» και ο Ματίας Λεσόρ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Φενέρμπαχτσε (9/2 21:15) σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ενόψει λοιπόν της αυριανής αναμέτρησης, ο προπονητής της Φενέρ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στην άμυνα των «πρασίνων» που αναγκάζει τους αντιπάλους σε λάθη και στην συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Γιασικεβίτσιους:

«Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να περιορίσουμε τα λάθη μας. Γιατί ο Παναθηναϊκός αναγκάζει τους αντιπάλους του να το κάνουν και βγάζει γρήγορες επιθέσεις και πόντους από αυτά. Φυσικά, επίσης, μεγάλη σημασία θα έχει να σταματήσουμε τους γκαρντ του και τον Λεσόρ»

Ο Παναθηναϊκός θα είναι σχεδόν πλήρης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε καθώς επιστρέφουν οι Χουάντσο, Παπαπέτρου και Λεσόρ αλλά εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Κώστας Σλούκας.