Με Λεσόρ, Χουάντσο, Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Με Λεσόρ, Χουάντσο, Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ηλίας Λαλιώτης 18:35 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 07.02.2024

Ευχάριστα νέα για τον Εργκίν Αταμάν που είδε στη σημερινή προπόνηση του ΟΑΚΑ τους Ματίας Λεσόρ, Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Μοιάζει... απίστευτο, αλλά ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί για πρώτη φορά μέσα στη φετινή σεζόν χωρίς απουσίες στο κομβικό ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (9/2, 21:15) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Αυτό φυσικά θα συμβεί εκτός νέου απροόπτου (από τα πολλά που έχουν συμβεί φέτος στους «πράσινους»), μιας και στην προπόνηση της Τετάρτης (7/2) ο Εργκίν Αταμάν είδε όλους τους παίκτες του να δίνουν το παρών στο ΟΑΚΑ.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι απολύτως καλά μετά το χτυπήμα που είχε στο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, ενώ οι Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση το προηγούμενο διάστημα και έχασαν αρκετές προπονήσεις, βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο ακολουθώντας πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε πως από το παιχνίδι με τον Άρη έχει επιστρέψει κανονικά και ο Κώστας Σλούκας, ενώ να ανεβάσουν στροφές αγωνιστικά μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς τους επιχειρούν και οι Λούκα Βιλντόζα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε είναι άκρως κομβική για τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά εξάδας, που εξασφαλίζει και τη συμμετοχή στα φετινά playoffs της EuroLeague, ώστε μετά τη διακοπή για τα εθνικά Κύπελλα και το «παράθυρο» των εθνικών ομάδων να συνεχίσει τη μάχη του και για το πλεονέκτημα έδρας. 

Θυμίζουμε πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, μιας και ήδη έχει ανακοινωθεί sold out, ενώ στην Τουρκία η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε ηττηθεί με 14 πόντους διαφορά.