Πολύωρη προπόνηση στο ΟΑΚΑ και «γκάζια» Αταμάν - Ανησυχία για τρεις ενόψει Φενέρμπαχτσε

Εργκίν Αταμάν

i

© Βαγγέλης Στόλης

Πολύωρη προπόνηση στο ΟΑΚΑ και «γκάζια» Αταμάν - Ανησυχία για τρεις ενόψει Φενέρμπαχτσε

Ηλίας Λαλιώτης 17:04 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 06.02.2024

Ο Εργκίν Αταμάν είχε στο ΟΑΚΑ για περίπου 5 ώρες τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR, κάνοντας έντονες παρατηρήσεις για την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια - Ξεκαθαρίζει αύριο η συμμετοχή των Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου στο ματς με τη Φενέρ.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε προϊδεάσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR για αυτό που θα ακολουθήσει την Τρίτη (6/2), όταν μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη στο ΟΑΚΑ τους ενημέρωσε πως ακυρώνει την προγραμματισμένη κοπή της πίτας και τους περιμένει από το πρωί στο γήπεδο.

Η πολύωρη προπόνηση του Τριφυλλιού ολοκληρώθηκε μετά από περισσότερες από 5 ώρες και περιλάμβανε και μίτινγκ του προπονητή με τους παίκτες, κατά το οποίο έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις για την εικόνα που είχαν τόσο στην αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά και σε αυτή με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας την περασμένη Παρασκευή (2/2). 

Για τον Παναθηναϊκό AKTOR ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε (9/2, 21:15) και ο Εργκίν Αταμάν «πονοκεφαλιάζει» για την κατάσταση που βρίσκονται τρεις παίκτες. Λεσόρ και Παπαπέτρου ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν βρέθηκαν ούτε σήμερα στο ΟΑΚΑ, ενώ και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ απουσίασε λόγω κάκωσης στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού. Η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (7/2), με τον Γάλλο σέντερ να έχει τις πιθανότητες υπέρ του.