Πλήγμα με Σλούκα στον Παναθηναϊκό - Εξαιρετικά αμφίβολος για Φενέρ

Κώστας Σλούκας

i

Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Πλήγμα με Σλούκα στον Παναθηναϊκό - Εξαιρετικά αμφίβολος για Φενέρ

Ηλίας Λαλιώτης 16:42 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 08.02.2024

Ο Κώστας Σλούκας πολύ δύσκολα θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ματς με την Φενέρ (9/2), καθώς ταλαιπωρείται από νέες ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό δεν λένε να σταματήσουν, με τον Κώστα Σλούκα να είναι και πάλι στους... πονοκεφάλους του Εργκίν Αταμάν

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πολύ δύσκολα θα ενισχύσει την ομάδα του στο ματς με την Φενέρ (9/2), καθώς ταλαιπωρείται από νέες ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που είχε και στο παρελθόν ο Κώστας Σλούκας και ακόμα δεν είναι στο 100%, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει λίγες ελπίδες πως θα μπορέσει να τον έχει στην διάθεσή του στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στους Τούρκους. 

Εξάλλου για τον Παναθηναϊκό AKTOR ακολουθεί και το ταξίδι στην Κρήτη για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Πράσινους να θέλουν πολύ να κατακτήσουν το τρόπαιο και έτσι μια πιθανή υποτροπή του αρχηγού της ομάδας θα αποτελέσει πολύ μεγάλο πλήγμα. 

Την είδηση για τον Κώστα Σλούκα έκανε γνωστή ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «Αύριο θα είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε τον Κώστα Σλούκα, από ότι καταλαβαίνω. Πρέπει να βρούμε καλό ροτέισον και καλά ποσοστά στην επίθεση».

Πέραν του Κώστα Σλούκα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ.

🔴Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης