Η EuroLeague επιβεβαίωσε την πρόθεση να δώσει εγγυημένο συμβόλαιο στην Παρτίζαν και στον Ερυθρό Αστέρα

Η EuroLeague επιβεβαίωσε την πρόθεση να δώσει εγγυημένο συμβόλαιο στην Παρτίζαν και στον Ερυθρό Αστέρα

Γιώργος Γαβριλάκης 16:01 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 08.02.2024

Η πρόεδρος της EuroLeague Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο εκτελεστικός διευθυντής Παούλιος Μοτιεγιούνας ενημέρωσαν δημοσίως πως συζητούν με την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα την ένταξή τους στις ομάδες με μόνιμη θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από την πλευρά τους, οι δύο σέρβικες ομάδες που μετέχουν στην EuroLeague, η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας δηλαδή, ανά τακτά χρονικά διαστήματα είχαν εξηγήσει πως θέλουν άμεσα να εξασφαλίσουν ένα εγγυημένο συμβόλαιο στην κορυφαία διοργάνωση. 

Και έχουν κάνει τις... κινήσεις τους προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, προσφάτως είχε παρουσιάσει ένα πλάνο και την ατζέντα της ομάδας εν όψει της μεγάλης σύσκεψης της EuroLeague που είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο

Στο ξεκίνημα όμως, της δεύτερης εβδομάδας του Φεβρουαρίου, λίγο πριν το ξεκίνημα της δράσης για την 26η αγωνιστική, ήρθε η αποκάλυψη από την Telegraf πως τα πιο βαρυσήμαντα στελέχη της διοργανώτριας αρχής, ο πρόεδρος Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο εκτελεστικός διευθυντής Παούλιος Μοτιεγιούνας, έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και με την Παρτίζαν και με τον Ερυθρό Αστέρα και μάλιστα είχαν συναντήσεις στο Βελιγράδι με τους αρμόδιους των δύο ιστορικών ομάδων της πρωτεύουσας. 

Ο Λάσο δεν συμφωνεί με την επέκταση της EuroLeague: «Μπορεί να είμαι ρομαντικός, αλλά...»
EUROLEAGUE

13:58 - 08.02.2024

Ο Λάσο δεν συμφωνεί με την επέκταση της EuroLeague: «Μπορεί να είμαι ρομαντικός, αλλά...»

Σύμφωνα με τον προπονητή της Μπάγερν, Παμπλο Λάσο, το ενδεχόμενο στην EuroLeague να αυξηθούν οι ομάδες, «δεν σημαίνει ότι θα ανέβει και το επίπεδο». Σημαίνει όμως, ότι οι παίκτες θα παίζουν περισσότερα παιχνίδια «και ήδη τα 100 ανά σεζόν, είναι περισσότερα απ' ότι θα έπρεπε».

Και για να μην ξεκινήσουν φήμες και... γκρίνιες, η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση και σύμφωνα με αυτήν ο Μποντιρόγκα και ο Μοτιεγιούνας όντως «συναντήθηκαν με διοικητικά στελέχη των δύο ομάδων της Σερβίας την Πέμπτη (8/2) στο Βελιγράδι. Σκοπός και των δύο συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή απόψεων και στοιχείων, ώστε να καθοριστεί η μελλοντική συνεργασία μας».  

🔴 Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!