Με τον Φαλ και με... μαύρες φανέλες ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βαλένθια
i

© EuroLeague Basketball

Με τον Φαλ και με... μαύρες φανέλες ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βαλένθια

Γιώργος Γαβριλάκης 09:27 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 08.02.2024

Τη μέρα μνήμης για τα θύματα της Θύρας 7 (8 Φεβρουαρίου 1981) ο Ολυμπιακός θα φορέσει πένθουμου χρώματος φανέλες κόντρα στην Βαλένθια (21:30, Νova Sports) για το ματς της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague. Μία από αυτές θα βάλει και ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Στη Βαλένθια βρίσκεται ο Ολυμπιακός με μία απουσία. Αυτή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος παραμένει τραυματίας και εκτός δράσης, αλλά το βράδυ της Πέμπτης (8/2, 21:30, Novasports prime) στο ματς της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague, θα επανεμφανιστεί ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. 

Οι Πειραιώτες επιβίωσαν την προηγούμενη εβδομάδα με την διπλή αγωνιστική. Νίκησαν (χωρίς τον Φαλ) και την Μπάγερν στο Μόναχο και την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ και τώρα θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους. Σε μία περίοδο κρίσιμη και καθοριστική που θα κρίνει πολλά και σε μία μέρα μνήμης για τον Ολυμπιακό και για τους απανταχού φιλάθλους.

Σαν σήμερα (8/2) πριν από 43 χρόνια, είχε... γραφτεί η πιο «σκοτεινή» σελίδα στα ελληνικά γήπεδα, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 21 άτομα και τιμώντας τα θύματα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βαλένθια θα φορέσει μαύρες φανέλες. 

Για τη Βαλένθια, που έχει ρεκόρ 13-12, δηλαδή μία ήττα παραπάνω από τον Ολυμπιακό (14-11), δεν θα αγωνιστεί ο Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο και οι Ισπανοί θα στερηθούν για μία ακόμα φορά τις υπηρεσίες του. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει 12,7 πόντους και 3,9 ριμπάουντ στην EuroLeague και αποτελεί τον βασικό πυλώνα της front line. Εκεί που θα «παλέψει» για να καλύψει το κενό ο Ντέιμιαν Ινγκλις και ο Σέμι Οτζελέγιε, αλλά όχι ο Μπουμπακάρ Τουρέ, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!