Λαρεντζάκης ενόψει Βαλένθια: «Πολύ κομβικό ματς, να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα της Βαλένθια»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

© Intime

Λαρεντζάκης ενόψει Βαλένθια: «Πολύ κομβικό ματς, να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα της Βαλένθια»

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στην Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού αλλά και το πόσο κομβική είναι η επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Euroleague και δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Εστίασε στη σημασία του παιχνιδιού και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να εκμεταλλευτούν το καλό τους μομέντουμ, αφού γνωρίζουν τα μειονεκτήματα της ισπανικής ομάδας.

Οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Είναι ένα πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι. Σίγουρα είναι μεγάλης έντασης ματς. Ξέρουμε τη Βαλένθια, ξέρουμε ότι έχει από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση. Παίζει με πολλές επαφές και έχει σκληράδα, αλλά θεωρώ ότι έχουμε μιλήσει, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά κι είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θα διαχειριστούμε όλο αυτό το μομέντουμ κι όλη αυτή την πίεση. Είναι κι ένας δικός μας οδηγός αυτή η σκληράδα κι αυτή η άμυνα κι η νοοτροπία ότι κάθε φάση δίνουμε το 100% και με πολλές επαφές, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και τα μειονεκτήματα της Βαλένθια, τα ξέρουμε, να πάμε εκεί και να τα εκμεταλλευτούμε».

Για την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ είπε: «Ο Φαλ ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Είναι μεγάλη προσθήκη που μας δίνει στη συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είναι στα θετικά του παιχνιδιού, στα υπέρ μας».

Με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη - Together We Fly για το ματς με την Αναντολού Εφές
EUROLEAGUE

11:13 - 07.02.2024

Με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη - Together We Fly για το ματς με την Αναντολού Εφές

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια για την EuroLeague, με Βαλένθια, Ζαλγκρίρις, Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκό, αλλά η διοίκηση οργανώνει ήδη το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (19/3). Το κάλεσμα στους φιλάθλους έγινε και η διαδικασίες για το Together We Fly ξεκίνησε!