Με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη - Together We Fly για το ματς με την Αναντολού Εφές

Με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη - Together We Fly για το ματς με την Αναντολού Εφές

Γιώργος Γαβριλάκης 11:13 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 07.02.2024

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια για την EuroLeague, με Βαλένθια, Ζαλγκρίρις, Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκό, αλλά η διοίκηση οργανώνει ήδη το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (19/3). Το κάλεσμα στους φιλάθλους έγινε και η διαδικασίες για το Together We Fly ξεκίνησε!

Η επόμενη υποχρέωση του Ολυμπιακού στην EuroLeague έχει για γεωγραφικές συντεταγμένες αυτές που στον χάρτη δείχνουν την πόλη της Βαλένθιας (Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου). Μετά το ταξίδι στην Ισπανία ακολουθεί αυτό στο Κάουνας για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής κόντρα στην Ζαλγκίρις (1 Μαρτίου), αλλά το ταξιδιωτικό πλάνο των «ερυθρολεύκων» αφορά στην... περιπέτεια της Κωνσταντινούπολης στις 19 Μαρτίου

Αυτό είναι το πρώτο εκτός έδρας ματς μετά την αναμέτρηση με τους Λιθουανούς κι αφού θα έχει προηγηθεί η εντός έδρας κόντρα με την Βίρτους Μπολόνια (7/3, 28η αγωνιστική), αλλά και το σούπερ ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (14/3, 29η αγωνιστική)

Κι ενώ το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα προβλέπει το ένα βήμα και μετά το δεύτερο, ο κόουτς εστιάζει στη Βαλένθια, αλλά η διοίκηση προγραμματίζει το μεσοπρόθεσμο Together We Fly για την Τουρκία. Και καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος δια ζώσης να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Τα ταξίδια με τον Θρύλο στην Ευρώπη συνεχίζονται!

Οι θέσεις που έχουν απομείνει για το Κάουνας είναι ελάχιστες, ωστόσο, αν δεν προλάβεις να δηλώσεις συμμετοχή σε αυτό, έχεις μία ακόμη ευκαιρία! 

Μπορείς να κλείσεις τη θέση σου στον τελευταίο προορισμό (στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας) του «TOGETHER WE FLY», στην Κωνσταντινούπολη!

Δες εδώ όλες τις πληροφορίες…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Δευτέρα 18 Μαρτίου
Σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.Διανυκτέρευση 1 βράδυ στην Κωνσταντινούπολη.

Τρίτη 19 Μαρτίου 
21.30 έναρξη του αγώνα ANADOLOU EFES-OLYMPIACOS BC
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, απευθείας μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Πακέτο επιλογής 1: 395€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα.

Πακέτο επιλογής 2: 540€ ανά άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο στο ξενοδοχείο AKKA LUSH HOTEL 4* σε Superior δωμάτιο

Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο επιλογής 3: 590€ στο ξενοδοχείο AKKA LUSH HOTEL 4* 
Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο 1,2,3: Ξενάγηση με Ελληνόφωνο συνοδό στις 19.03 // Ασφάλεια αστικής ευθύνης // Συνοδός εκδρομής.

Πληροφορίες αναλυτικά ΕΔΩ 

Δεκτές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος εφόσον συμπληρωθεί η απαραίτητη φόρμα συμμετοχής που μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ