Παραμένει στη Βαλένθια ως το τέλος της σεζόν ο Τζάστιν Άντερσον

Τζάστιν Άντερσον

i

© EuroLeague Basketball

Παραμένει στη Βαλένθια ως το τέλος της σεζόν ο Τζάστιν Άντερσον

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:11 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 06.02.2024

Ο Τζάστιν Άντερσον κέρδισε με την παρουσία του και τις εμφανίσεις του την εμπιστοσύνη του κόουτς Άλεξ Μουμπρού κι η Βαλένθια επέκτεινε το συμβόλαιο του 30χρονου Αμερικανού έως το τέλος της σεζόν.

Το περασμένο Δεκέμβρη η Βαλένθια βγήκε στην αγορά προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά της κι έκανε δικό της τον Τζάστιν Άντερσον. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος είχε μείνει χωρίς συμβόλαιο στο ΝΒΑ, υπέγραψε για 45 ημέρες με τους Ισπανούς, ενώ υπήρχε εξ αρχής η option ανανέωσης του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Λίγες μέρες πριν την εκπνοή του συμβολαίου του λοιπόν, η Βαλένθια ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Τζάστιν Άντερσον με τις εμφανίσεις του κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του Άλεξ Μουμπρού κι οι «νυχτερίδες» προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του. 

Ο Τζάστιν Άντερσον έχει αγωνιστεί σε 12 ματς της EuroLeague κι έχει κατά μέσο όρο 5.4 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, και 1 ασίστ, σουτάροντας με 56% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα

Τον Αμερικανό ύψους 1.98μ κι NBAer από το 2015 μέχρι το 2022 (με Μάβερικς, Σίξερς, Χοκς, Νετς, Καβαλίερς και Πέισερς) θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός σε λίγες ώρες. 

Η Μπαρτσελόνα το πήρε απόφαση: Υπογράφει ο Ρούμπιο και παίζει στην EuroLeague
EUROLEAGUE

09:27 - 06.02.2024

Η Μπαρτσελόνα το πήρε απόφαση: Υπογράφει ο Ρούμπιο και παίζει στην EuroLeague

Δημοσίευμα της Μarca αποκαλύπτει και ενημερώνει ότι η Μπαρτσελόνα θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο με τον Ρίκι Ρούμπιο για να μπορέσει να τον δηλώσει και στο ρόστερ που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Βαλένθια για τον αγώνα της Πέμπτης (8/2, 21:30) στο «Pabellon Fuente De San Luis» στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague. Θυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου οι «νυχτερίδες» είχαν φύγει με το «διπλό» από το ΣΕΦ κι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να πάρει την... εκδίκησή της.