Αποφεύγει την τιμωρία ο Μπόλντγουϊν για την επίθεση στον διαιτητή!

Αποφεύγει την τιμωρία ο Μπόλντγουϊν για την επίθεση στον διαιτητή!

Γιάννης Πάλλας 19:39 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 05.02.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν θα τιμωρηθεί με πρόστιμο και όχι με αποκλεισμό από την Euroleague για την επίθεση στον διαιτητή του αγώνα με την Μπασκόνια

Φτηνά την γλιτώνει ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν για την επίθεση στον διαιτητή Μάρτσιν Κοβάλσκι στη λήξη του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Μπασκόνια στη Βιτόρια!

Ο Αμερικανός γκαρντ στην τελευταία επίθεση της αναμέτρησης και έχοντας όλα κριθεί πέταξε την μπάλα στο μέρος του διαιτητή γιατί έκρινε πως έπρεπε να του δοθεί φάουλ, ενώ πήγε και «κόλλησε» το πρόσωπο του στον ρέφερι της αναμέτρησης. Χρειάστηκε να παρέμβει ο Μπόνζι Κόλσον και να τραβήξει τον συμπαίκτη του προς το μέρος του.

Σύμφωνα, με τον Τύπο στο Ισραήλ η Euroleague αναμένεται να επιπλήξει τον Μπόλντγουϊν μόνο με πρόστιμο πρόστιμο και όχι με αποκλεισμό αγωνιστικών. Αυτό σημαίνει πως μπορεί ο Όντεντ Κάτας να τον υπολογίζει για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές την προσεχή Πέμπτη (8/2).

Αρχικά, υπήρχε η εντύπωση ότι ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν θα τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού αγωνιστικής, όμως φαίνεται να τη γλιτώνει, καθώς δεν έχει δώσει ξανά δικαίωμα.