Ζούρος: «Η νίκη είναι μονόδρομος, θα την διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο»!
i

©InTime

Ζούρος: «Η νίκη είναι μονόδρομος, θα την διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο»!

Γιάννης Πάλλας 17:05 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 05.02.2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται (6/2, 19:30) την Μούρθια για την 3η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League και ο Ηλίας Ζούρος δίνει το στίγμα του

Μετά το 0-2 στο ξεκίνημα της φάσης των «16» του Basketball Champions League και τις ήττες από τον Προμηθέα και την Χάποελ Χολόν, η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη το απόγευμα της Τρίτης (6/2, 19:30) κόντρα στη Μούρθια στο Ολυμπιακό Κλειστό Άνω Λιοσίων.

Ο Ηλίας Ζούρος μετά την ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο, περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν αντανακλαστικά και να αντιδράσουν παίρνοντας τη νίκη απέναντι στην ισπανική ομάδα.

«Χωρίς αμφιβολία, η αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή ομάδα, σε άμυνα και επίθεση, παίζει με αυτοματισμούς, δείχνει εξαιρετική εικόνα τόσο στο BCL, όσο και στην ACB. Επίσης, έχει έναν προπονητή (σ.σ. Σίτο Αλόνσο), που συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στη Μούρθια και έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο» υποστήριξε αρχικά ο προπονητής της «Ένωσης».

Τρόμος στη Ρεάλ για Παναθηναϊκό: «Θέλει Χεζόνια, Ταβάρες – Προσοχή στην πράσινη απειλή»
EUROLEAGUE

15:38 - 05.02.2024

Τρόμος στη Ρεάλ για Παναθηναϊκό: «Θέλει Χεζόνια, Ταβάρες – Προσοχή στην πράσινη απειλή»

Την προτροπή να ανανεώσει τα βασικά στελέχη της, τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι προέτρεψε η AS την Ρεάλ Μαδρίτης, υπό τον... φόβο κίνησης από πλευράς Παναθηναϊκού.

Και ο Ηλίας Ζούρος, κατέληξε: «Σε κάθε περίπτωση, η νίκη είναι μονόδρομος για μας στην Ευρώπη και αυτήν θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο. Κατανοώ την απογοήτευση του κόσμου, αλλά θέλουμε αύριο, όσοι οπαδοί μας, εκ των κατόχων Διαρκείας, θα είναι παρόντες, να μας στηρίξουν με τη φωνή και την ψυχή τους».