Πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκε στον Μπιέλιτσα με ψαλίδι

Νεμάνια Μπιέλιτσα

i

Euroleague

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκε στον Μπιέλιτσα με ψαλίδι

Παναγιώτης Κατσαφάδος 15:44 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 05.02.2024

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έπεσε θύμα επίθεσης από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Πέτκοβιτς, που κρατούσε ψαλίδι σε παιδότοπο του Βελιγραδίου μπροστά στην οικογένειά του.

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα στη Σερβία με θύμα τον Νεμάνια Μπιελιτσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πολύπειρος Σέρβος σέντερ βρισκόταν σε παιδότοπο στο Βελιγράδι με τα απιδιά του, όταν άγνωστος του επιτέθηκε κρατώντας ψαλίδι! Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστλερα, Νίκολα Πέτκοβιτς, είπε στον πρωταθλητή του NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: «Θα σκοτώσω την οικογένειά σου, τα παιδιά σου, την γυναίκα σου και εσένα, θα σου πάρω τα λεφτά».

Στη συνέχεια, συνέχισε να απειλεί Μπιέλιτσα και παρενέβη η αστυνομία με τον Σέρβο και την οικογένεια του να είναι σοκαρισμένοι.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }