Τρόμος στη Ρεάλ για Παναθηναϊκό: «Θέλει Χεζόνια, Ταβάρες – Προσοχή στην πράσινη απειλή»

Έντι Ταβάρες

Τρόμος στη Ρεάλ για Παναθηναϊκό: «Θέλει Χεζόνια, Ταβάρες – Προσοχή στην πράσινη απειλή»

Sportal newsroom 15:38 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 05.02.2024

Την προτροπή να ανανεώσει τα βασικά στελέχη της, τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι προέτρεψε η AS την Ρεάλ Μαδρίτης, υπό τον... φόβο κίνησης από πλευράς Παναθηναϊκού.

Το ρόστρρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεμάτο λάμψη και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, με ρεκόρ 22-3, με το πέρας 25 αγωνιστικών. Την ίδια ώρα όμως οι Μαδριλένοι αναμένεται να έχουν ένα πολύ «καυτό» καλοκαίρι, καθώς συμβόλαια πολύ σημαντικών παικτών εκπνέεουν.

Ανάμεσα σε αυτά είναι των Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια, με τους δύο παίκτες να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας από την Μαδρίτη σε ACB και Euroleague. Και των δύο παικτών τα ονόματα μάλιστα έχουν... συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν, με τα δημοσιεύματα για πιθανό «μπάσιμο» της ομάδας του Εργκίν Αταμάν να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο από τις δηλώσεις, αλλά και τις προθέσεις της «πράσινης» ΚΑΕ αλλά και του Εργκίν Αταμάν ως τώρα, καθώς έχουν θέσει τον πήχη ψηλά εν΄όψει και της επόμενης σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα η AS πήρε θέση και με άρθρο κάλεσε την διοίκηση των Μαδριλένων να προχωρήσει σε ανανέωση των βασικών στελεχών της ομάδας, υπό την... απειλή πρότασης του Παναθηναϊκού σε αυτούς.

Στα βήματα του Ντόντσιτς: MVP του Ιανουαρίου στην Euroleague o Μούσα
EUROLEAGUE

14:45 - 05.02.2024

Στα βήματα του Ντόντσιτς: MVP του Ιανουαρίου στην Euroleague o Μούσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης προελαύνει στην φετινή Euroleague, έχει εδραιωθεί στην κορυφή της κατάταξης και ο Ντζάναν Μούσα, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του μήνα Ιανουαρίου, μπαίνοντας στην ίδια κουβέντα με τον Λούκα Ντόντσιτς.

«Προσοχή στην πράσινη απειλή», είναι το κείμενο που κυκλοφορεί στην AS και προτρέπει την διοίκηση της Ρεάλ να επισπεύσει τις διαδικασίες, ώστε να μην περιπλεχτεί η κατάσταση. Ειδικά στο θέμα του Έντι Ταβάρες γίνεται ιδιαίτερη έμφαση, καθώς ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο... καυτά ονόματα του καλοκαιριού.