Ο Ραζνάτοβιτς κλείνει την πόρτα σε όσους... ονειρεύονται τον Μούσα - «Έχει option μόνο για να επιστρέψει στο ΝΒΑ»

Ο Ραζνάτοβιτς κλείνει την πόρτα σε όσους... ονειρεύονται τον Μούσα - «Έχει option μόνο για να επιστρέψει στο ΝΒΑ»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:44 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 02.02.2024

Το ισπανικό δημοσίευμα που αναφέρει πως η Παρτίζαν θέλει να πάρει από την Ρεάλ τον Τζάναν Μούσα και του προσφέρει 2 εκατομμύρια ετησίως, «διαγράφηκε» με την online ενημέρωση του ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Όταν ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς άνοιξε το κινητό του και είδε ότι πολύς λόγος γίνεται στα πέρατα του ίντερνετ για τον πελάτη του Τζάναν Μούσα, αρχικά χάρηκε για το ενδιαφέρον που πιθανότατα θα αυξήσει κι άλλο το κασέ του. Μόνο που όταν ενημερώθηκε για το ισπανικό δημοσίευμα που αναφέρει πως η Παρτίζαν ετοιμάζεται να τον «κλέψει» από την Ρεάλ Μαδρίτης, από Σέρβος έγινε... Τούρκος. 

Εκνευρίστηκε γιατί με την ομάδα του Βελιγραδίου, έπειτα από το... σκάνδαλο με τον Γιαμ Μάνταρ και την ξαφνική φυγή του για την Φενέρμπαχτσε (το περασμένο καλοκαίρι), απέκτησε πολύ άσχημες σχέσεις και στην πραγματικότητα έχει διακόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί της. 

Έτσι, αν και όλοι είχαν την αίσθηση και την πληροφορία (που δεν είχε διαψευστεί) πως ο 24χρονος Βόσνιος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και για το γεγονός αυτό έχουν κάνει λόγο πολλά μέσα και τα πιο αξιόπιστα της Ισπανίας, τώρα ο ατζέντης του αποφάσισε να ενημερώσει τι ακριβώς ισχύει. 

«Ο Τζάναν Μούσα», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (τέως Twitter) αλλάζοντας όλα τα δεδομένα «ολοκληρώνεται μετά το τέλος της σεζόν 2024-25 και το καλοκαίρι του 2024 έχει την option να φύγει μόνο για το ΝΒΑ». 

Οι πιτσιρικάδες φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα στην Stark Arena κάνουν την Παρτίζαν φαβορί για εγγυημένο συμβόλαιο
EUROLEAGUE

13:12 - 02.02.2024

Οι πιτσιρικάδες φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα στην Stark Arena κάνουν την Παρτίζαν φαβορί για εγγυημένο συμβόλαιο

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Παρτίζαν 600-800 νεαροί φίλοι της ομάδας παρακολουθούν δωρεάν το θέαμα της EuroLeague και αυτή η κίνηση αναβαθμίζει την θέση των Σέρβων εν όψει της σύσκεψης του Απριλίου. Τότε που ίσως μοιραστούν από την διοργανώτρια αρχή εγγυημένα συμβόλαια για τις επόμενες σεζόν!

Και επειδή ο Ραζνάτοβιτς ως ατζέντης του κάτι παραπάνω πρέπει να ξέρει, αλλάζουν αρκετά πράγματα και... παγώνουν οι εξελίξεις, ενώ ακόμα κι αν ο Μούσα φύγει, όσο ο Σέρβος είναι συνεργάτης του, τότε η Παρτίζαν δύσκολα θα αποκτήσει τον πρώτο λόγο. Βέβαια, σε αυτές τις δουλειές τα χρήματα «σβήνουν» τους καημούς κι αν βρει μεγαλύτερο συμβόλαιο (όπως τα 2 εκατομμύρια ετησίως των Σέρβων που... γράφτηκε πως έπεσαν στο τραπέζι) τότε οι απόψεις μπορεί να αλλάξουν και πάλι! 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!