Από το... κέντρο τα βάζει ο Καλαϊτζάκης - Το ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει την τρομερή κατάστασή του (vid)
i

printscreen

Από το... κέντρο τα βάζει ο Καλαϊτζάκης - Το ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει την τρομερή κατάστασή του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:09 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 02.02.2024

Στην πρωινή προπόνηση στην Zalgirio Arena του Κάουνας, λίγες ώρες πριν την κόντρα του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις για την 25η αγωνιστική της EuroLeague ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με τον τρόπο του επιβεβαίωσε πως διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

To ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εσχάτως, το αποκαλύπτουν τα νούμερα στην στατιστική του, ο αναβαθμισμένος του ρόλο, αλλά και ο εν γένει τρόπος που τροφοδοτεί με ενέργεια τον Παναθηναϊκό. Τώρα, υπάρχει άλλο ένα... ντοκουμέντο που δείξει σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Κατά τη διάρκεια της πρωινής και χαλαρής προπόνησης του Παναθηναϊκού στην Zalgirio Arena, δηλαδή στον τόπο που μερικές ώρες αργότερα (το βράδυ της Παρασκευής 2/2) θα αντιμετωπίσουν την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 25η αγωνιστική της EuroLeague o 25χρονος διεθνής γκαρντ/φόργουορντ συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις πράξεις του. 

Μάλιστα, όταν... τόλμησε να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του διέγραψε ιδανική τροχιά και εν τέλει κατέληξε στον προορισμό της! 

O Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σε σύνολο 16 αγώνων στην EuroLeague έχει καταγράψει προσωπικούς μέσους όρους της τάξης των 2,5 πόντων και 0,6 ριμπάουντ. Στα δύο τελευταία ματς όμως, έχει... εκτοξευθεί. 

Είχε 17 πόντους (3/6 τρίποντα) και 3 ριμπάουντ σε λιγότερο από 21 λεπτά συμμετοχής (20'42'') στην εκτός έδρας ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και 10 πόντους με 5/5 δίποντα και 4 ριμπάουντ σε 18'19'' στη νίκη επί της Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!