Κόντρες σε Κωσταντινούπολη, Βελιγράδι, Μπολόνια και Μονακό - Το πρόγραμμα και η κατάταξη
i

© EuroLeague Basketball

Κόντρες σε Κωσταντινούπολη, Βελιγράδι, Μπολόνια και Μονακό - Το πρόγραμμα και η κατάταξη

Γιώργος Γαβριλάκης 11:18 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 02.02.2024

Πέραν του ματς του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, η δεύτερη μέρα της 25ης αγωνιστικής στην EuroLeague περιλαμβάνει άλλες τέσσερις αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι τρεις, θα αλλάξουν ισορροπίες στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγη ώρα μετά το τζάμπολ στο Κάουνας, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται το βράδυ της Παρασκευής (2/2), τρεις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής αναμένεται να επηρεάσουν τις εξελίξεις και τις θέσεις στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Όχι την πρώτη θέση, εκεί όπου έχει στρογγυλοκαθίσει η Ρεάλ Μαδρίτης και έχει δημιουργήσεις τις αποστάσεις της, αλλά από την δεύτερη μέχρι την έκτη θέση. 

H Μπαρτσελόνα που βρίσκεται στο Νο 2 μόνη της αγωνίζεται στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα κι αν χάσει τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να την φθάσει στην κατάταξη. Αρκεί να νικήσει στο Κάουνας. Το ίδιο ισχύει και για την Βίρτους Μπολόνια που φιλοξενεί στον ιταλικό βορρά την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και για την Φενέρμπαχτσε που φιλοξενείται από την Μονακό στο Πριγκιπάτο.

«Βόμβα με Μούσα ετοιμάζει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν - Ο παίκτης μένει ελεύθερος»
EUROLEAGUE

10:54 - 02.02.2024

«Βόμβα με Μούσα ετοιμάζει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν - Ο παίκτης μένει ελεύθερος»

Ο Τζάναν Μούσα είναι ένας από τους πολλούς κομβικούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι. Κι ενώ ο Ταβάρες και ο Χεζόνια, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, βρίσκονται στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού, ο 24χρονος Βόσνιος είναι ο μεγάλος πόθος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πιέζει ώστε να αποκτηθεί από την Παρτίζαν.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και το μόνο χωρίς μεγάλη δυναμική και πολλές προκλήσεις -αλλά όχι δα και αδιάφορο- η Αναντολού Εφές, χωρίς τον Ερντάμ Τσαν στον πάγκο, αφού απολύθηκε, αλλά με τον μέχρι πρότινος βοηθό του και επικεφαλής πλέον Tόμισλαβ Μιγιάτοβιτς. Παρά τις φήμες που εμπλέκουν τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Σέρτζιο Σκαριόλο.  

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (2/2)

19:30 / Αναντολού Εφές - Μιλάνο (NovaSports start)
20:00 / Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός (NovaSports Prime)
21:00 / Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (NovaSports 4)
21:30 / Βίρτους Μπολόνια - Παρτίζαν (NovaSports 6)
21:30 / Μονακό - Φενέρμπαχτσε (NovaSports 5)

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (1/2)

Άλμπα Βερολίνου - Βαλένθια: 66-81
Μπασκόνια - Μακαμπι Τελ Αβίβ: 92-82
Μπάγερν - Ολυμπιακός: 72-76
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν: 86-79

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!