«Βόμβα με Μούσα ετοιμάζει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν - Ο παίκτης μένει ελεύθερος»

«Βόμβα με Μούσα ετοιμάζει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν - Ο παίκτης μένει ελεύθερος»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:54 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 02.02.2024

Ο Τζάναν Μούσα είναι ένας από τους πολλούς κομβικούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι. Κι ενώ ο Ταβάρες και ο Χεζόνια, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, βρίσκονται στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού, ο 24χρονος Βόσνιος είναι ο μεγάλος πόθος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πιέζει ώστε να αποκτηθεί από την Παρτίζαν.

Στην Ισπανία αποτελεί κοινό μυστικό πως το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης -ακόμα κι αν κατακτήσει για διαδοχική σεζόν την EuroLeague- θα χάσει παίκτες. Και όχι όποιους δεν θα «καιγόταν» για να τους κρατήσει, αλλά αρκετούς κομβικούς για το παιχνίδι και την ποιότητά της. 

Ο Παναθηναϊκός, είναι μία από τις ομάδες, που όπως η Marca και η Mundo Deportivo έχουν αποκαλύψει και έχουν επαναλάβει αρκετές φορές, έχει ήδη κάνει προτάσεις συνεργασίας στους Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες. Δύο από τους ελεύθερους παίκτες της Βασίλισσας, που δεν θα έχει (ούτε τη νέα σεζόν) τεράστιο προϋπολογισμό και θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει στελέχη της που αν δεν ήταν τα... λεφτά στη μέση δεν θα επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Πέραν των δύο όμως, υπάρχει και ένας... τρίτος: Ο Τζάναν Μούσα, για τον οποίο σύμφωνα με την (επίσης ισπανική) ιστοσελίδα Defensacentral πιέζει από τώρα η Παρτίζαν ώστε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, καθώς αποτελεί την μεγάλη επιθυμία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Το δημοσίευμα αναφέρει πως «η Ρεάλ θέλει να κρατήσει τον Μούσα πάση θυσία. Η διοίκηση ασχολείται από τώρα με αυτή την υπόθεση, αλλά θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της από το ένα εκατομμύριο που προβλέπει το συμβόλαιο του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο». 

Ανακουφισμένος ο Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Εδώ είναι που αλλάζει η σεζόν!» (vid)
EUROLEAGUE

09:59 - 02.02.2024

Ανακουφισμένος ο Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Εδώ είναι που αλλάζει η σεζόν!» (vid)

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς στο Μόναχο και της νίκης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες του και να τους εξηγήσει τι... πρέπει να σημαίνει αυτή τους η επιτυχία.

Το πρόβλημα είναι πως -σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα- «δεν πρόκειται να ανέβουν πάνω από το 1,3 εκατ. ετησίως για μία τριετή ή τετραετή συνεργασία». Κι αυτό το ποσό εκτός του ότι μπορεί να μην ικανοποιεί τον παίκτη που φέτος έκανε ρεκόρ καριέρας με 40 πόντους στο επικό ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές, ίσως δημιουργήσει συνθήκες για καλύτερο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, σε άλλη πόλη και σε άλλη χώρα. 

Και κάπου εκεί εμφανίζεται η Παρτίζαν που όπως αναφέρεται «είναι έτοιμη να βάλει το χέρι στην τσέπη και να του προσφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια». 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!