Κατάμεστο το ΟΑΚΑ με την Φενέρμπαχτσε - Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Sold Out

Κατάμεστο το ΟΑΚΑ με την Φενέρμπαχτσε - Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Sold Out

Ηλίας Λαλιώτης 12:52 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 02.02.2024

H KAE Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως τα εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (9/2, 26η αγωνιστική) για την EuroLeague, εξαντλήθηκαν ήδη!

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ έχει «ζεσταθεί» σε επίπεδα... καύσωνα εν μέσω χειμώνα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της EuroLeague, έχει καθιερωθεί στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και κοιτάει ακόμα ψηλότερα. 

Μετά τη νίκη επί της Μιλάνο, οι «πράσινοι» την Παρασκευή το βράδυ (2/2, 20:00, Novasports) φιλοξενούνται στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις και την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ ο κόσμος της ομάδας θα κατακλίσει κάθε γωνιά του γηπέδου. 

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ήδη, επτά μέρες πριν από το εντός έδρας ματς της 26ης αγωνιστικής με την Φενέρμπαχτσε, πως πλέον δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (09/02, 21:15), με αντίπαλο την Fenerbahce Beko Istanbul, για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την Fenerbahce Beko Istanbul.

«Βόμβα με Μούσα ετοιμάζει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν - Ο παίκτης μένει ελεύθερος»
EUROLEAGUE

10:54 - 02.02.2024

«Βόμβα με Μούσα ετοιμάζει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν - Ο παίκτης μένει ελεύθερος»

Ο Τζάναν Μούσα είναι ένας από τους πολλούς κομβικούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι. Κι ενώ ο Ταβάρες και ο Χεζόνια, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, βρίσκονται στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού, ο 24χρονος Βόσνιος είναι ο μεγάλος πόθος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πιέζει ώστε να αποκτηθεί από την Παρτίζαν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σας ευχαριστεί για τη στήριξή σας. Μείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που έρχονται, τόσο pre-game όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης». 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!