Ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να περιμένει τον Μάρτιο τον Τόμπκινς!
i

©InTime

Ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να περιμένει τον Μάρτιο τον Τόμπκινς!

Γιάννης Πάλλας 18:28 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 05.02.2024

Ένα πρόβλημα στο γόνατο κρατάει εκτός τον Τρέι Τόμπκινς μέχρι τον Μάρτιο

Υπομονή μέχρι τον Μάρτιο θα πρέπει να κάνει ο Ερυθρός Αστέρας, προκειμένου να μπορεί να έχει διαθέσιμο τον Τρέι Τόμπκινς! 

Η ομάδα του Βελιγραδίου που είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία δεν θα είναι έτοιμος πριν από τον Μάρτιο λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε δώσει το «Ο.Κ.» για τον 33χρονο άσο, έτσι ώστε να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του, αλλά πλέον θα χρειαστεί να περιμένει για να αποθεραπευτεί.

Ο Τρέι Τόμπκινς έκανε σπουδαία καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου αγωνίστηκε για επτά χρόνια κατακτώντας και την EuroLeague το 2018, ωστόσο τα τελευταία χρόνια λόγω τραυματισμών είχε χάσει μεγάλο μέρος της ενέργειας του. 

Παραμένει ωστόσο έμνας παίκτης με ποιότητα που εφόσον είναι καλά μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ερυθρό Αστέρα, γι’ αυτό και τον επέλεξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }