Ο Ουίλιαμς-Γκος υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την Βαλένθια - Το... παλεύει ο Μουσταφά Φαλ

Ο Ουίλιαμς-Γκος υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την Βαλένθια - Το... παλεύει ο Μουσταφά Φαλ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:01 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 06.02.2024

Σε κανονικό ρυθμό και σε όλη την προπόνηση του Ολυμπιακού έλαβε μέρος ο Ουίλιαμς Νάιτζελ-Γκος, δύο μέρες πριν το ματς με την Βαλένθια (8/2), ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλε και ο Μουσταφά Φαλ.

Η... παρέα του Ολυμπιακού σιγά σιγά συμπληρώνεται. Και βάσει την προπόνησης της Τρίτης (6/2) υπάρχει η ισχυρή πιθανότητα στο επόμενο παιχνίδι να υπάρχει στο απουσιολόγιου του Γιώργου Μπαρτζώκα μόνο το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ. 

Διότι, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (όπως αναμενόταν) θα αγωνιστεί κανονικά την Πέμπτη (8/2) κόντρα στην Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της EuroLeague και προπονήθηκε δυναμικό σε όλη τη διάρκεια, ενώ ο Μουσταφά Φαλ έχει ελπίδες να προλάβει την εκτός έδρας κόντρα με τους Ισπανούς. 

Ο Γάλλος σέντερ πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης με την ελπίδα στην επόμενη να ανεβάσει κι άλλο τον ρυθμό του και με την προοπτική σε δύο μέρες να είναι έτοιμος. Ο Φαλ στην πραγματικότητα το... παλεύει, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του και κυρίως είναι αποφασισμένος να τις εξαντλήσει. 

Αν τα καταφέρει ο Ολυμπιακός δεν θα είναι πλήρης, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, προέρχεται από το χειρουργείο στο πόδι που θα τον αφήσει εκτός δράσης και τον Ιανουάριο. Μέρος των κενών που αφήνει πάντως, καλύπτονται πλέον και από τον νεοαποκτηθέντα Μόουζες Ράιτ

🔴 Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Κοβάτσεβιτς, Καρβαλιάλ, Γιοβάνοβιτς, Μπαχάρ, Φορτούνης και το CAS

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!