Η σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού σε ένα «κλικ»: Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου σε ερυθρόλευκο reunion (pic)

Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου

i

© Intime

Η σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού σε ένα «κλικ»: Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου σε ερυθρόλευκο reunion (pic)

Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου βρέθηκαν ξανά μαζί, με τους τρεις εμβληματικούς αρχηγούς του Ολυμπιακού να βγαίνουν παρέα και να ανεβάζουν μια σχετική φωτογραφία.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Παπανικολάου έσμιξαν ξανά, με τους τρεις αρχηγούς του Ολυμπιακού να βρίσκουν την ευκαιρία και να περνούν λίγες στιγμές χαλάρωσης μαζί.

Μαζί οι τρεις τους έζησαν τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορία του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα τους back-to-back τίτλους στη Euroleague το 2012 και το 2013 και όπως είναι φυσιολογικό, η ανάρτησή τους ξύπνησε πολλές μνήμες στους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μαζί με τον νυν προπονητή του Περιστερίου bwin, Βασίλη Σπανούλη και τον τωρινό αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, συναντήθηκαν εκτός παρκέ, έχοντας στο πλευρό τους τον Τόλη Καρατζά, επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτή των «ερυθρόλευκων» και πλέον του Περιστερίου, με την φωτογραφία που ανέβασαν να κάνει πάταγο στο Instagram.

Η ανάρτηση με τους Πρίντεζη, Σπανούλη και Παπανικολάου:

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }