O Χάισμιθ των Χιτ χτύπησε άνθρωπο με το αυτοκίνητο - Ακρωτηριάστηκε και η ζωή του παραμένει σε κίνδυνο
i

© photo by Rich Storry / Getty Images / Ideal Images

O Χάισμιθ των Χιτ χτύπησε άνθρωπο με το αυτοκίνητο - Ακρωτηριάστηκε και η ζωή του παραμένει σε κίνδυνο

Γιώργος Γαβριλάκης 09:10 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 08.02.2024

Πηγαίνοντας στο γήπεδο για την εντός έδρας αναμέτρηση των Χιτ με τους Σπερς, ο Χέιγουντ Χάισμιθ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Για να επιβιώσει οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το πόδι και δεν είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει!

H κακιά η ώρα είναι άγνωστο και απρόβλεπτο πότε θα σε... βρει. Αν σε ψάχνει όμως, δεν θα δυσκολευτεί να τα καταφέρει και αυτή τη φορά συνάντησε και τον θύτη και το θύμα. 

Στον ρόλο του πρώτου ήταν ο παίκτης των Μαϊάμι Χιτ, Χέιγουντ Χάισμιθ και του δεύτερου ο ανυποψίαστος άνθρωπος που προσπαθούσε να βοηθήσει έναν άλλον οδηγό που είχε μείνει με το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου. 

Ο Χάισμιθ δεν ήταν προσεκτικός, η απαραίτητη σήμανση δεν υπήρχε και τελικά χτύπησε τον άνθρωπο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το ένα πόδι για να κρατηθεί στη ζωή. Μόνο που ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 

Ο Βεζένκοφ επέστρεψε στην ήττα των Κινγκς από τους ουραγούς Πίστονς (vids)
NBA

08:25 - 08.02.2024

Ο Βεζένκοφ επέστρεψε στην ήττα των Κινγκς από τους ουραγούς Πίστονς (vids)

Έπειτα από απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων, λόγω του τραυματισμούς του στον αστράγαλο, ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε, έπαιξε λίγο (σε 5 λεπτά είχε 3 πόντους) και οι Κινγκς υπέστησαν μία μη... προγραμματισμένη ήττα. Από τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο Σακραμέντο. Ο Τζέιντεν Άιβι έκανε ρεκόρ καριέρας και οδήγησε τα Πιστόνια στη νίκη με 133-120.

Ο 27χρονος φόργουορντ, όπως είναι λογικό και προφανές, δεν αγωνίστηκε στην νικηφόρα εν τέλει αναμέτρηση των Χιτ με των Σπερς, ενώ δεν πήγε καν στο γήπεδο. Πέρασε τη μέρα του στο αστυνομικό τμήμα, εκεί όπου έκανε τα απαραίτητα τεστ για να δουν αν ήταν νηφάλιος (που ήταν) και ακόμα δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες, μιας και γίνεται έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.