Ο Κέβιν Ντουράντ ραπάρει στο νέο τραγούδι του Stalley και διχάζει τους fans του (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 06:30 - 17.02.2024

Η ραπ μουσική αρέσει πολύ στον Κέβιν Ντουράντ ο οποίος κάνει την εμφάνισή του στο νέο τραγούδι του Stalley.

Το αστέρι των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ, εμφανίζεται στο νέο τραγούδι του Stalley, "Scared Money".

Ο σούπερσταρ του ΝΒΑ ραπάρει για τη γιαγιά του σε ένα τραγούδι που ήδη έχει κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού στις ΗΠΑ.

Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο, το οποίο, σύμφωνα με τον Stalley, γυρίστηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Ο ράπερ είπε στο TMZ ότι ο ίδιος και ο Ντουράντ ηχογράφησαν το τραγούδι το περασμένο καλοκαίρι, αφού ο KD ζήτησε από τον Stalley να του στείλει ένα beat - και ότι ο παίκτης του NBA είχε μια γρήγορη αλλαγή.

Το "Scared Money" πρόκειται να εμφανιστεί στο επερχόμενο άλμπουμ του Staley, Peerless, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Ο Ντουράντ δεν είναι νέος στον χώρο της ραπ. Το 2018, έπαιξε στο τραγούδι του Λεμπρόν Τζέιμς "It Ain't Easy". Ο Ντουράντ αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως ράπερ και στο άλμπουμ "For All the Dogs" του Drake .

Ο KD έχει επίσης ένα τραγούδι με τον Lil Wayne. Αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν τον Δεκέμβριο όταν ο Weezy κάθισε με τον Taylor Rooks για μια συνέντευξη στο Bleacher Report .

«Ο KD είναι ένα κόσμημα», είπε ο Wayne. «Είναι πραγματικός ράπερ». Η αλήθεια ωστόσο είναι πως οι fans του Ντουράντ εμφανίζονται διχασμένοι στα social media όσον αφορά την ικανότητα του all star NBAer να ραπάρει...