Αυτό το βίντεο δεν χάνεται: Οι Ουόριορς κατέγραψαν το buzzer-beater του Κάρι από το πιο απίθανο σημείο του παρκέ!

Αυτό το βίντεο δεν χάνεται: Οι Ουόριορς κατέγραψαν το buzzer-beater του Κάρι από το πιο απίθανο σημείο του παρκέ!

Στέλιος Βαρδάκης 11:14 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 11.02.2024

Η απόλυτη «τρέλα»! Ο Στεφ Κάρι ευστόχησε σε τρίποντο... buzzer beater δίνοντας τη νίκη στους Γκόλντεν Στέιτ Γούριορς επί των Φοίνιξ Σανς και οι πάντες στο «Chase Center» παραμιλούσαν, όπως φάνηκε και από το βίντεο που ανέβασαν στο Instagram.

Το έχει κάνει τόσες πολλές φορές που πλέον δεν μας κάνει καν εντύπωση. Ο Στεφ Κάρι με τριποντάρα... buzzer beater χάρισε τη νίκη στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος εναντίον των Φοίνιξ Σανς (113-112).

Συγκεκριμένα η ιστορία έχει ως εξής: Το σκορ βρισκόταν στο 112-110 υπέρ των Σανς και στο ρολόι έμεναν 3 δευτερόλεπτα. Κάπου εκεί ανέλαβε ο ειδικός. Ο Κάρι πήρε τη μπάλα από την επαναφορά και με μία περιστροφική κίνηση, χωρίς καν να κάνει ντρίμπλα, απλά... εκτέλεσε! Το αποτέλεσμα; Φυσικά να ευστοχήσει και μάλιστα, δεν χρειάστηκε όλο το χρόνο που είχε στη διάθεσή του αφού έμειναν 7 δέκατα του δευτερολέπτου για να ολοκληρωθεί το ματς. 

Όπως είναι φυσικό ακολούθησε πανδαιμόνιο στο γήπεδο. Μάλιστα, οι Γουόριορς ανέβασαν στο προφίλ της ομάδας στο Instagram ένα βίντεο, από το πιο απίθανο σημείο του παρκέ, τη στιγμή που ο Κάρι ευστοχεί στο τρίποντο, αναδεικνύοντας την «τρέλα» που επικράτησε εκείνη τη στιγμή στο «Chase Center». 

Το βίντεο συνοδεύτηκε από τη λεζάντα «Όταν έχεις τον Στεφ Κάρι, δεν ανησυχείς ποτέ».

Δείτε το βίντεο: