H Τζένιφερ Χάντσον θα αναλάβει το μουσικό show του All-Star Game - O Lil Wayne και ο Babyface στο... πλευρό της
i

© photo by Bryan Steffy / Getty Images / Ideal Images

H Τζένιφερ Χάντσον θα αναλάβει το μουσικό show του All-Star Game - O Lil Wayne και ο Babyface στο... πλευρό της

Γιώργος Γαβριλάκης 10:57 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 08.02.2024

Με 13 βραβεία Grammy στο βιογραφικό της και μία φωνή που... σπάει κρύσταλλα, η Τζένιφερ Χάντσον, γέννημα θρέμμα της Ιντιανάπολις, θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του All-Star Game του 2024, που θα διεξαχθεί (19/2) στην πόλη της. Ο Lil Wayne, o Babyface και ο Γερμανός DJ Zedd, θα έχουν ρόλο στο φαντασμαγορικό πρόγραμμα που ετοιμάζει το ΝΒΑ.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Τζένιφερ Χάντσον εμφανίζεται στα γήπεδα του ΝΒΑ. Κυρίως στην Crypto Arena, κατά τη διάρκεια αγώνων των Λέικερς ως θεατής. Μένει στο Λ.Α., αλλά η καταγωγή της 43χρονης ηθοποιού και σούπερ σταρ της μουσικής σκηνής -με τα 13 βραβεία Grammy στη συλλογή της- είναι από την Ιντιανάπολις. 

Και μιας και το All-Star Game 2024 διεξάγεται στην πόλη της και στο Fieldhouse που αποτελεί έδρα των Ιντιάνα Πέισερς, το ΝΒΑ επέλεξε αυτήν για το μεγάλο show που θα γίνει στο ημίχρονο της αναμέτρησης των επίλεκτων της Ανατολής και της Δύσης. 

Δηλαδή, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του πάνε στα αποδυτήρια όταν ολοκληρωθεί η δεύτερη περίοδος, το ίδιο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τη δική του παρέα, τα φώτα θα σβήσουν και στο παρκέ θα εμφανιστεί η Τζένιφερ Χάντσον. 

Βέβαια, το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί και από άλλους καλλιτέχνες. Το ίδιο ή και ακόμα περισσότερο αγαπητούς στο ΝΒΑ κοινό. Ο Lil Wayne για παράδειγμα, ένας θρύλος της Hip Hop σκηνής, θα κάνει το δικό του show πριν το τζάμπολ. 

O Χάισμιθ των Χιτ χτύπησε άνθρωπο με το αυτοκίνητο - Ακρωτηριάστηκε και η ζωή του παραμένει σε κίνδυνο
NBA

09:10 - 08.02.2024

O Χάισμιθ των Χιτ χτύπησε άνθρωπο με το αυτοκίνητο - Ακρωτηριάστηκε και η ζωή του παραμένει σε κίνδυνο

Πηγαίνοντας στο γήπεδο για την εντός έδρας αναμέτρηση των Χιτ με τους Σπερς, ο Χέιγουντ Χάισμιθ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Για να επιβιώσει οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το πόδι και δεν είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει!

Τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, θα τον τραγουδήσει ο Babyface, ενώ αυτόν του Καναδά θα τον... αναλάβει η Σαρλότ Καρντίν. Η 30χρονη pop, electro και jazz σταρ από ο Μόντρεαλ. Στο πρόγραμμα θα έχουν ρόλο και ο διάσημος youtube streamer, Kai Sunna, ο Ουόκερ Χέις, αλλά και το ιστορικό μέλος των Backstreet Boys, Έι Τζέι ΜακΛιν.