Ντουράντ: «Θέλω να επιστρέψω στους Σούπερσονικς ως διοικητικό στέλεχος»

Κέβιν Ντουράντ

i

Photo by Jacob Kupferman/Getty Images

Ντουράντ: «Θέλω να επιστρέψω στους Σούπερσονικς ως διοικητικό στέλεχος»

Νίκος Καλαμπάκας 23:26 - 21.02.2024

Τα πλάνα του για το τι θέλει να κάνει όταν σταματήσει το μπάσκετ αποκάλυψε ο Κέβιν Ντουράντ που βλέπει το μέλλον του στους Σιάτλ Σούπερσονικς!

Ο σούπερ σταρ των Φοίνξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ, εξέφρασε την επιθυμία του να είναι μέρος των Σιάτλ Σούπερσονικς εάν το franchise, όπου ο ίδιος ξεκίνησε το επαγγελματικό του ταξίδι το 2007 ως 2η επιλογή των ντραφτς, επέστρεφε στη λίγκα μέσω της επέκτασης του NBA.

«Χωρίς αμφιβολία θα ήθελα να γίνω μέρος των SuperSonics», είπε ο KD στον Ριτς Κλέιμαν.

«Αισθάνομαι ότι αυτό το franchise είναι μια εμβληματική φίρμα στο ΝΒΑ. Αυτή η αγορά χρειάζεται την επιρροή της ομάδας του ΝΒΑ σε αυτήν την πόλη. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει», συνέχισε ο KD.

«Θα είναι μέρος της επέκτασης του πρωταθλήματος. Για να βοηθήσω στη λειτουργία της ομάδας, να βοηθήσω στην καθοδήγηση της ομάδας, καθώς επιστρέφει στο πρωτάθλημα, θα μου άρεσε πολύ. Όταν αποσυρθώ, αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αυτό είναι μάλλον ένα από τα μόνα πράγματα που θα ένιωθα πραγματικά σαν να έπαιζα ξανά», συμπλήρωσε.

«Αισθάνομαι ότι μπορώ να προσθέσω αξία σε οποιοδήποτε franchise μόνο με βάση τα όσα διδάχθηκα με την πάροδο του χρόνου και την εμπειρία μου ως μεμονωμένος παίκτης σε αυτό το πρωτάθλημα».

Στις 18 Απριλίου 2008 το NBA, υπό την ηγεσία του Ντέιβιντ Στερν, ενέκρινε τη μετεγκατάσταση των Σούπερσονικς στην Οκλαχόμα Σίτι.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας άπειρος παίκτης με καλές προοπτικές στους Σόνικς που δυσκολεύονταν μετά τις αποχωρήσεις των Πέιτον και Κεμπ, ο Ντουράντ είχε κατά μέσο όρο 20,3 πόντους ανά παιχνίδι στη σεζόν του ως rookie. Συνέχισε το κυριαρχχικό παιχνίδι του με τους Θάντερ, κατακτώντας τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος το 2014.