Ο Ντόντσιτς πανηγύρισε... οικογενειακά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Παρτίζαν (pic)

Ο Ντόντσιτς πανηγύρισε... οικογενειακά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Παρτίζαν (pic)

Sportal newsroom 13:03 - 29.01.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας θριάμβευσε στο ντέρμπι του Βελιγραδίου, απέναντι στην Παρτίζαν, σε μια αναμέτρηση την οποία παρακολούθησε ο Λούκα Ντόντσιτς και πανηγύρισε με χαρακτηριστικό τρόπο.

Τα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Παρτίζαν έχουν πάντα την δική τους αίγλη και ομορφιά. Το ενδιαφέρον είναι αμείωτο κάθε στιγμή, ενώ το ενδιαφέρον τόσο στην Ευρώπη, όσο και σε όλο τον κόσμο είναι τεράστιο.

Το τελευταίο -χρονικά- ντέρμπι των δύο ομάδων έφερε την υπογραφή του Γιάγκο Ντος Σάντος, που με λέι απ, 5'' για το τέλος, χάρισε σπουδαία νίκη στους ερυθρόλευκους με 88-86, σε μια κατάμεστη Stark Arena, η οποία ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

Τα πανηγύρια δεν έμειναν μόνο στο γήπεδο, αλλά και αρκετός κόσμος που παρακολούθησε την αναμέτρηση από την τηλεόραση πανηγύρισε με την ψυχή του. Ένας εξ αυτών ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, με τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς να μην παρακολουθεί μόνος το ντέρμπι του Βελιγραδίου.

Πιο συγκεκριμένα, μύησε το παιδί του στη «μαγεία» του μπάσκετ και τα μεγάλα ντέρμπι των δύο ομάδων, ενώ με το πέρας του αγώνα πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο, από το Ντάλας όπου και παρακολουθούσε την αναμέτρηση.