Επιτυχημένη η επέμβαση του Βιλντόζα στο γόνατο - Οι αγώνες που αναμένεται να χάσει

Λούκα Βιλντόζα

Επιτυχημένη η επέμβαση του Βιλντόζα στο γόνατο - Οι αγώνες που αναμένεται να χάσει

Ηλίας Λαλιώτης 14:22 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 09.01.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού στον μηνίσκο και αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τον Παναθηναϊκό AKTOR για περίπου ένα μήνα.

Ο Λούκα Βιλντόζα υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (09/01), στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση αριστερού γόνατος από τον γιατρό του Παναθηναϊκού AKTOR, Αθανάσιο Κονίδη.

Ο Αργεντινός υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στον Κυριακάτικο αγώνα με το Περιστέρι και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα, με την πορεία της αποθεραπείας να καθορίζει πότε ακριβώς θα επιστρέψει στα παρκέ. Το δεδομένο είναι πως θα λείψει από μια σειρά σημαντικών αγώνων σε Ευρώπη και Ελλάδα, ενώ υπάρχει και το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας (15-18 Φεβρουαρίου).

Ο Βιλντόζα μετράει 6.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 17'42" χρόνο συμμετοχής σε 18 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ στην Basket League έχει 8.5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε 11 ματς.

Τα ματς που αναμένεται να χάσει ο Λούκα Βιλντόζα

Παναθηναϊκός AKTOR - Εφές (9/1)

Παναθηναϊκός AKTOR - Μονακό (11/1)

Λαύριο - Παναθηναϊκός AKTOR (14/1)

Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτίζαν (19/1)

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός (21 ή 22/1)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR (25/1)

Απόλλωνας Πάτρας - Παναθηναϊκός AKTOR (27-29/1)

Ζάλγκιρις Κάουνας - Παναθηναϊκός AKTOR (2/2)

Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης (4 ή 5/2)

Παναθηναϊκός AKTOR - Φενέρμπαχτσε (9/2)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός AKTOR (11 ή 12/2)

Οι λύσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ο Εργκίν Αταμάν καλείται να καλύψει άμεσα το κενό του Λούκα Βιλντόζα εκ των έσω, μιας και η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Σλούκας, Ναν και Γκραντ αναμένεται να τραβήξουν το μεγαλύτερο κουπί, με τους Δημήτρη Μωραΐτη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να παίρνουν ταυτόχρονα περισσότερες ευκαιρίες και στην Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην αγωνιστική δράση (είτε στο ματς της Basket League με το Λαύριο στις 14 Γενάρη, είτε σε αυτό με την Παρτιζάν στις 19 του μήνα) δίνει τη δυνατότητα στον Γκριγκόνις να «ανέβει» και στο «2», καλύπτοντας λεπτά στις θέσεις των γκαρντ.

Τέλος, υπάρχει πάντα και η λύση της μεταγραφής για μερικές εβδομάδες, με τον Εργκίν Αταμάν να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σε ερώτηση του Sportal, αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης