Λούντζης στο Sportal: «Στις σταυρωτές του Λάρκιν σκέφτηκα... 'μην πέσεις', μου σηκώθηκε η τρίχα με το σύνθημα»

Λούντζης στο Sportal: «Στις σταυρωτές του Λάρκιν σκέφτηκα... 'μην πέσεις', μου σηκώθηκε η τρίχα με το σύνθημα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:56 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 03.09.2023

Στην μεγάλη νίκη επί της Εφές, ο Μιχάλης Λούντζης άκουσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να κάνει τραγούδι το όνομά του και μιλάει για την εμπειρία του στην κάμερα του Sportal.

Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν η μεγάλη αποκάλυψη του Ολυμπιακού στο ματς με την Εφές

Ο διεθνής γκαρντ κλήθηκε να καλύψει το κενό του Κώστα Σλούκα (έλειπαν επίσης οι Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ρίχνει στη μάχη τον 25χρονο γκαρντ και να μην το μετανιώνει στιγμή, καθώς αποδείχθηκε το μυστικό όπλο του Ολυμπιακού στη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης

 Ο Μιχάλης Λούντζης είχε 13 πόντους, με 3/3 τρίποντα, 2/3 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και γενικα έκανε σπουδαία δουλειά, αναγκάζοντας τον κόσμο να τον αποθεώσει και να φωνάξει ρυθμικά το όνομά του. Για την ιστορία, ο «Λου» έκανε 5(!) ρεκόρ καριέρας, καθώς ξεπέρασε τον... εαυτό του σε πόντους, ριμπάουντ, εύστοχα δίποντα, τρίποντα και τέλος στο ranking!

Αυτό τον ανατρίχιασε, όπως ανέφερε ο ίδιος στο Sportal, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο παιχνίδι, την εμφάνισή του, την παρουσία του Ολυμπιακού στην κορυφή της Euroleague και όλα αυτά, με το χαμόγελο να μην χάνεται λεπτό από τα χείλη του. 

Πώς να φύγει άλλωστε, μετά το «Λούντζη, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα», αλλά και την απίστευτη άμυνα που έπαιξε πάνω στον Σέιν Λάρκιν και η οποία τρέλανε μέχρι και τα τσιμέντα στο ΣΕΦ;

Αρκετά σας είπαμε όμως. Τα υπόλοιπα στο βίντεο του Sportal που ακολουθεί με ολόκληρη τη συνέντευξη του Μιχάλη Λούντζη: