Λούντζης στο Sportal: «Χαρούμενοι που έχουμε τον MVP της Euroleague στην ομάδα, ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας» (vid)

Λούντζης στο Sportal: «Χαρούμενοι που έχουμε τον MVP της Euroleague στην ομάδα, ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:03 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 18.05.2023

Ο Μιχάλης Λούντζης ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού και αν όλα πάνε κατ' ευχήν να πανηγυρίσουν μαζί την Κυριακή το τρόπαιο της Euroleague. Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας γκαρντ στην κάμερα του Sportal.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον ημιτελικό με τη Μονακό, αφού το απόγευμα της Πέμπτης 18/5, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προπονήθηκαν στη «Ζαλγκίριο Αρένα»

Το Sportal βρέθηκε μέσα στο γήπεδο της Ζάλγκιρις και συνομίλησε με τους παίκτες της ομάδας. Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι, όσο και στο γεγονός ότι η ομάδα του διαθέτει τον καλύτερο παίκτη της φετινής Euroleague, επισημαίνοντας ότι είναι ευτυχία για τον ίδιο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού: 

Οι σκέψεις σου για το Final 4:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι κάτι για το οποίο παλεύαμε όλη τη χρονιά. Νιώθουμε έγτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα για όλα και Θα δούμε αύριο τι θα γίνει».

Για το μαρκάρισμα του Μάικ Τζέιμς:

«Πάντα είμαι έτοιμος να μπω μέσα και να βοηθήσω την ομάδα μου, έτσι θα κάνω και αύριο».

Για το πως είναι να είναι συμπαίκτης με τον MVP της Euroleague:

«Φοβερό συναίσθημα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί το άξιζε. Όλη τη χρονιά κάνει φοβερά πράγματα, είναι φοβερό παιδί με ταπεινότητα. Είναι φοβερό παιδί και φοβερός παίκτης και νομίζω ότι μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε συμπαίκτη μας και βγήκε MVP».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού

«Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, με τα εισιτήρια, τη διαμονή. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί είμαστε χαρούμενοι που θα έρθουν να μας στηρίξουν, τους περιμένουμε και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε την Κυριακή όλοι μαζί».