Βεζένκοφ στο Sportal: «Βραβεύσεις τέλος, συγκέντρωση στον στόχο μας» (vid)

Σάσα Βεζένκοφ στο Sportal

i

© Sportal

Βεζένκοφ στο Sportal: «Βραβεύσεις τέλος, συγκέντρωση στον στόχο μας» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:55 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 18.05.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της Euroleague και παρέλαβε το βραβείο του το πρωί της Πέμπτης 18/5, όμως μερικές ώρες αργότερα, μιλώντας στο Sportal επισήμανε ότι πλέον ήρθε η ώρα για δουλειά. Διαβάστε τι ανέφερε για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης της Euroleague.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ένα από τα πρόσωπα του Final 4 του Κάουνας, αφού το πρωί της Πέμπτης 18/5 παρέλαβε το βραβείο του MVP της φετινής regular season.

Ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Sportal πριν την προπόνηση των ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι οι βραβεύσεις σταμάτησαν το μεσημέρι και ήρθε η ώρα για δουλειά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο φετινός MVP:

Για την βράβευσή του:

«Η εκδήλωση αυτή σταμάτησε το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά συγκεντρωνόμαστε ξανά στον απόλυτο στόχο για τον οποίο έχουμε έρθει εδώ. Νομίζω ότι με το που μπαίνεις σε αυτό το γήπεδο καταλαβαίνεις γιατί έχεις έρθει εδώ».

Για το αν θα έχει ιδιαίτερη σημασία το βραβείο σε συνδυασμό με την κατάκτηση της Euroleague:

«Νομίζω είναι δύο διαφορετικά κομμάτια. Το βραβείο ήταν για την regular season, μένει εκεί. Αυτό που θα δούμε αύριο είναι ένα παιχνίδι. Δεν έχει σημασία το τι έχεις κάνει τους προηγούμενους μήνες. Το μόνο που μετράει είναι αυτό το παιχνίδι και το πως θα εμφανιστούμε εκεί».

Για τον Τζον Μπράουν που θα αναλάβει το μαρκάρισμά του:

«Κάθε ομάδα έχει κάποιον που μαρκάρει καλά. Το μπάσκετ δεν είναι ένας εναντίον ενός, αλλά πέντε εναντίον πέντε. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα και το σημαντικό είναι αύριο να εμφανιστούμε όπως πρέπει».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Τους ευχαριστούμε που θα είναι εδώ. Το Κάουνας δεν είναι εύκολο ταξίδι, υπάρχουν και οι εκλογές. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που θα είναι εδώ και πάμε όλοι μαζί γερά για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το πως αισθάνονται οι γονείς του και τις δηλώσεις της αδερφής του για την παιδική τους ηλικία που του είχε βγάλει το λάδι:

«Δεν θυμάμαι όταν ήμουν μικρός τι γινόταν με την αδερφή μου. Για τους γονείς μου μπορώ να πω ότι δεν φαντάζομαι πως μπορεί να νιώθουν αφού δεν έχω παιδιά, το μόνο σίγουρο είναι ότι νιώθω πως είναι περήφανοι και χαρούμενοι, αλλά επειδή ξέρω και τον πατέρα μου, όλα αυτά τέλειωσαν το μεσημέρι».