Έβγαζε selfie με κόσμο στο Κάουνας ο Μπαρτζώκας (vid)

Μπαρτζώκας με κόσμο στο Κάουνας

Έβγαζε selfie με κόσμο στο Κάουνας ο Μπαρτζώκας (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Final 4 στο Κάουνας, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα που παλεύει για τη νίκη και βρίσκεται σταθερά στα υψηλά πατώματα της Euroleague. Η δουλειά του σε αυτόν τον τομέα έχει αναγνωριστεί, καθώς έχει αναδειχθεί back to back προπονητής της σεζόν.

Ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Κάουνας. Διότι πέραν των ερωτήσεων, δεκάδες φίλαθλοι του μπάσκετ τον περίμεναν για μια φωτογραφία.

Εκείνος ανταπέδωσε την αγάπη τους, βγάζοντας μάλιστα αρκετές selfies μαζί με τους φιλάθλους, που βρίσκονται στην Λιθουανία για να δουν από κοντά το μεγάλο ραντεβού τίτλου της Euroleague, αλλά και να θαυμάσουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες, αλλά και προπονητές, στην Ευρώπη.

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: O Γιώργος Μπαρτζώκας κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη Euroleague
EUROLEAGUE

13:03 - 14.05.2023

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: O Γιώργος Μπαρτζώκας κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη Euroleague

Έγινε το αναμενόμενο! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη Euroleague, διάκριση που κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ως τεχνικός του Ολυμπιακού.

Το κλίμα άλλωστε είναι εορταστικό στο Κάουνας, καθώς δεκάδες εκδηλώσεις έχουν λάβει χώρα από την Τετάρτη έως και σήμερα, βάζοντας άπαντες σε κλίμα... Final 4. Η συνέντευξη Τύπου, άλλωστε, παραμονές των ημιτελικών, ήταν το ανεπίσημο «τζάμπολ» του μεγάλου event στην πόλη της Λιθουανίας.

Πάρτε μια γεύση από τις εκδηλώσει λατρείας προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά την παρουσία του στο Κάουνας:

Tags: