Η τοποθέτηση του Μπαρτζώκα για το γνωστό σύνθημα που «ξέρανε» τους δημοσιογράφους (vid)

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Sportal

Η τοποθέτηση του Μπαρτζώκα για το γνωστό σύνθημα που «ξέρανε» τους δημοσιογράφους (vid)

Γιώργος Περπερίδης 16:45 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 18.05.2023

Οι φίλοι του Ολυμπιακού τραγούδησαν το γνωστό σύνθημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την κούπα, τη στιγμή που ετοιμαζόταν για δηλώσεις στη media zone. Και σε σχετική ερώτηση του Sportal, ο τεχνικός των Πειραιωτών έδωσε μια απάντηση που «ξέρανε» τους εκπροσώπους του Τύπου.

Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ βρέθηκαν στο Unity Center του Κάουνας νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (18/5), για τις συνεντεύξεις Τύπου των τεσσάρων μονομάχων του Final 4 και την βράβευση του MVP της κανονικής διάρκειας στη διοργάνωση, που κατέληξε στα χέρια του Βούλγαρου φόργουορντ.

Μοιραία κανείς τους δεν ξέφυγε από τους εκπροσώπους του Τύπου στη συνέχεια. Είτε μιλάμε για τις συμβατικές υποχρεώσεις με τους partners της διοργάνωσης, είτε φυσικά για τους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε την άδεια για κοινές δηλώσεις... μικρής διάρκειας, καθώς ούτως ή άλλως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήθελε γενικότερα αυτές τις μέρες να απασχολούνται οι παίκτες του με κάτι άλλο πλην της αγωνιστικής τους ρουτίνας.

Final 4: Ο... μπλαζέ Τζέιμς δεν χαιρέτησε τον Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου
EUROLEAGUE

14:20 - 18.05.2023

Final 4: Ο... μπλαζέ Τζέιμς δεν χαιρέτησε τον Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου

Το Final 4 ξεκίνησε και επίσημα με τις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων και αυτό που έκανε εντύπωση στην εκδήλωση ήταν η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς όταν βρέθηκε δίπλα του ο Σάσα Βεζένκοφ.

Στο σημείο και έξω ακριβώς από τον διαμορφωμένο χώρο της Media Zone, βρέθηκαν ωστόσο πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού που έκλεψαν την παράσταση με τις φωνές και τα τραγούδια τους. Μόλις αντίκρυσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κατευθύνεται για δηλώσεις δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους. Τον οποίο μεταξύ άλλων εξέφρασαν και με το γνωστό σύνθημα που καταλήγει «...και κούπα με Μπαρτζώκα».

Ο προπονητής των Πειραιωτών δέχτηκε την ερώτηση του Sportal σχετικά με την περίσταση και φυσικά την επιλογή λέξεων που έχουν κάνει οι φίλοι του Ολυμπιακού στο σύνθημα με το οποίο των αποθεώνουν. Παραδέχθηκε μεν ότι είναι πάντα ωραίο να γίνεσαι σύνθημα, εντούτοις έσπευσε να ξεκαθαρίσει -με εμφανή διάθεση για χιούμορ- πώς «δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ζωής μου», προκαλώντας τα γέλια όλων των παρευρισκομένων που εκπροσωπούσαν τα ελληνικά ΜΜΕ.

Σαφώς πιο άνετος σε σχέση με το περσινό Final 4 και αρκετά σίγουρος για τα όσα πρέπει να τηρήσει η ομάδα του στη διοργάνωση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν δίστασε να αστειευτεί με τους δημοσιογράφους. 

Φρόντισε πάντως να υπενθυμίσει σε όλους πως αυτό που έχει ζητήσει από τους παίκτες του είναι να ακολουθήσουν μια ρουτίνα, να μην ασχολούνται με τα social media και να αποφύγουν τα πολλά πολλά τόσο με ΜΜΕ όσο και με τους ατζέντηδες που βρίσκονται... παντού στο Κάουνας.