Final 4: Ο... μπλαζέ Τζέιμς δεν χαιρέτησε τον Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου

Ο Σάσα Βεζένκοφ κατά την είσοδό του

i

ss

Final 4: Ο... μπλαζέ Τζέιμς δεν χαιρέτησε τον Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου

Νίκος Καλαμπάκας 14:20 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 18.05.2023

Το Final 4 ξεκίνησε και επίσημα με τις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων και αυτό που έκανε εντύπωση στην εκδήλωση ήταν η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς όταν βρέθηκε δίπλα του ο Σάσα Βεζένκοφ.

Το Κάουνας ζει σε ρυθμούς Final 4 και άπαντες εδώ στη Λιθουανική πόλη έχουν στο μυαλό τους μόνο το μπάσκετ! 

Το πρωί της Πέμπτης 18/5 οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων βρέθηκαν στη fanzone που έχει στηθεί μέσα στο Κάουνας για την κοινή συνέντευξη Τύπου. Ο παρουσιαστής του event, Τζο Αρλάουκας, είχε προαναγγείλει εκπλήξεις και η πρώτη αφορούσε τον Σάσα Βεζένκοφ

Το γέλιο των Τζέιμς-Γιασικεβίτσιους στην ερώτηση για τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)
EUROLEAGUE

12:58 - 18.05.2023

Το γέλιο των Τζέιμς-Γιασικεβίτσιους στην ερώτηση για τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς ρωτήθηκε για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Final 4 του Κάουνας και χάρισε μια από τις πιο αστείες στιγμές της ημέρας, μαζί με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο MVP της φετινής Euroleague βραβεύτηκε σε μια ξεχωριστή στιγμή, αφού όταν πήγε να παραλάβει το βραβείο του σε διαφορετική αίθουσα, ο κόσμος που τον περίμενε φορούσε μάσκες με το πρόσωπό του. Ο ίδιος φάνηκε να το απολαμβάνει και γενικά ήταν πολύ χαρούμενος που οι κόποι του αναγνωρίστηκαν και πήρε τ βραβείο του κορυφαίου παίκτη. 

Τα παράδοξα ξεκίνησαν λίγο αργότερα, Την ώρα που οι προπονητές των ομάδων και οι αρχηγοί απαντούσαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στην αίθουσα εμφανίστηκε ο MVP. Ο ίδιος ανέβηκε πάνω στη σκηνή που είχε στηθεί και κατευθύνθηκε προς τους Σάσα Ομπράντοβιτς και Μάικ Τζέιμς, που κάθονταν δίπλα από τους Παπανικολάου και Μπαρτζώκα

Ο Σέρβος κόουτς της Μονακό έδωσε εγκάρδια το χέρι του στον Βεζένκοφ, ο Σάσα το έσφιξε και στη συνέχεια χαιρέτησε τον Μάικ Τζέιμς. O Αμερικάνος πάντως δεν φάνηκε και τόσο ενθουσιασμένος και δεν έκανε ούτε καν νεύμα στον Σάσα, όταν εκείνος θέλησε να του δώσει το χέρι. 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τη Μονακό στον πρώτο ημιτελικό και αυτό ίσως να ήταν στα πλαίσια της... αντιπαλότητας των ομάδων, αφού είναι γνωστό ότι ο Τζέιμς είναι δυναμικός χαρακτήρας. Άλλοι πάντως συζητούσαν ότι ίσως ήθελε αυτός τον τίτλο του MVP και επειδή δεν πέτυχε τον σκοπό του, κράτησε... μούτρα στον καλύτερο παίκτη της φετινής διοργάνωσης.