Όλα του γάμου δύσκολα: Ο γαμπρός και οι καλεσμένοι πανηγύρισαν τη νίκη των Χιτ στο παιχνίδι που... έχασαν (vid)

Όλα του γάμου δύσκολα: Ο γαμπρός και οι καλεσμένοι πανηγύρισαν τη νίκη των Χιτ στο παιχνίδι που... έχασαν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:51 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 29.05.2023

Την ώρα του γαμήλιου πάρτι ένας βιαστικός καλεσμένος κατάλαβε ότι οι Χιτ είχαν νικήσει τους Σέλτικς και όλη η αίθουσα άρχισε να πανηγυρίζει την πρόκριση. Είχε κάνει όμως ένα βασικό λάθος! Το Μαϊάμι είχε χάσει...

Στο Μαϊάμι και στη Βοστώνη όλοι προσπαθούν να ξεχάσουν το Game 6 των τελικών της Ανατολής. Γιατί έχουν μπροστά τους το οριακό έβδομο ματς. Αυτό που θα κρίνει την μεγάλη πρόκριση και θα διεξαχθεί στη Βοστώνη τα ξημερώματα της Τρίτης (30/5, 03:30). 

Οι παίκτες και οι προπονητές έχουν αφήσει πίσω του την αναμέτρηση, για την οποία υπήρξε μεγάλη συζήτηση, αλλά κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν έτσι εύκολα την ήττα που υπέστησαν. Διότι, όταν αντιλήφθηκαν πως ο Ντέρικ Ουάιτ ευστόχησε στην εκπνοή και έδωσε τη νίκη στους Σέλτικς, έπρεπε να μαζέψουν τα... ασυμμάζευτα. 

Τζίμι Μπάτλερ: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα νικήσουμε στη Βοστώνη» (vid)
NBA

08:42 - 28.05.2023

Τζίμι Μπάτλερ: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα νικήσουμε στη Βοστώνη» (vid)

Ο τρόπος με τον οποίο οι Χιτ ηττήθηκαν στο Game 6 στο Μαϊάμι ήταν... αποκαρδιωτικός για την ομάδα, αλλά ο Τζίμι Μπάτλερ είχε ένα ενωτικό και ψύχραιμο μήνυμα για τους συμπαίκτες του. «Δεν θα αφήσω κανέναν να τα παρατήσει», είπε και «θα πάμε στην Βοστώνη και θα νικήσουμε».

Ο γαμπρός, η νύφη και όλοι οι καλεσμένοι την ώρα που παιζόταν η τελευταία φάση βρίσκονταν στο πικ του γαμήλιου γλεντιού. Όλη η αίθουσα ήταν γεμάτη με τις οικογένειες τους και τους φίλους τους του ερωτευμένου ζευγαριού και άπαντες ήταν φίλαθλοι των Μαϊάμι Χιτ. Είχαν βάλει έναν ξάδελφο να παρακολουθεί στο παιχνίδι από Live Streaming στο κινητό του και του είχαν εξηγήσει ότι όταν (και άμα) νικήσουν οι Φλόγες να δώσει το σύνθημα για να αρχίσουν τα πανηγύρια. 

Ο Τζίμι Μπάτλερ έβαλε τις τρεις βολές που έδωσαν το προβάδισμα 3'' πριν το τέλος του αγώνα (103-102) και ο ξάδελφος ενθουσιάστηκε. Περίμενε όμως με... υπομονή. Όταν όμως, ο Μάρκους Σμαρτ αστόχησε στο τρίποντο έσφιξε τις γροθιές του και φώναξε: «Νικήσαμε!». Τότε άρχισαν όλοι να χωρωπηδούν, να πετούν κονφετί, ενώ σημαίες των Χιτ έκαναν βόλτες μέσα στην αίθουσα. 

Κάτι όμως, είχε... παραβλέψει. Από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, θεώρησε πως το ματς είχε λήξει πριν εμφανιστεί ο Ντέρικ Ουάιτ,  οποίος με follow ανέτρεψε το αποτέλεσμα. Όταν το κατάλαβε ήταν πολύ αργά. Τι να πει σε όλους τους παρευρισκόμενους που πίστευαν ότι η ομάδα τους νίκησε; Τίποτα! Άφησε το γλέντι να συνεχιστεί...